Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem úgy szeretem a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem úgy szeretem a párom, de nem tudom mi lenne a jó megoldás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Páromtól már elhidegültem egy ideje, már csak úgy szeretem mint a gyerekeim apját. Viszont több betegsége is van ami miatt nem szeretnék neki azzal is fájdalmat okozni, hogy elhagyom. Mi lenne a jó? Maradjak mellette vagy mit tegyek? 40/F és 30/N
2018. szept. 20. 08:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem minden normal gondolkodasu ember tudja hogy a szerelem nem tart orokke .. (persze vannak akik na de attol hogy valakik nem szerelmesek egymasba attol fuggetlenul nem kell hogy ket ember elhideguljon” egymastol. Nyilvan sok modja van hogy ujra egymasra talaljanak es felelesszek az egymas iranti szeretet de ha nem sikerul miert kotelesseguk egymas mellett maradni boldogtalansagban?
2018. szept. 20. 10:04
 12/19 A kérdező kommentje:
Azt nem mondhatnám, hogy boldogtalan vagyok mellette. Csak valahogy már nem érdekel mint férfi, szex kb fél éve nincs is.
2018. szept. 20. 10:09
 13/19 anonim ***** válasza:
21%

10

Ma meg ezért fogy a népesség. Amikor azt látom hogy sok ilyen nő van, mint a kérdező, én nem akarok azzal szerencsejáékozni, hogy ilyet fogok ki.

Másik: Senki nem beszélt arról, hogy együtt kell maradni örökre. Csak a gyerekek legyenek felnevelve.

2018. szept. 20. 10:26
 14/19 anonim ***** válasza:

"Ma meg ezért fogy a népesség."

Hát persze. Ezért. A nap viccét olvashattuk, köszönjük. :D

2018. szept. 20. 10:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Pedig ez ilyen zsakba macska. Barmikir elhagyhat barki barkit akirol nem is gondolnad h lelep.

Es ajkor ol 5eves a gyerek es rossz lesz a hazassag akkor voldogtalanul eljen meg 13evig. Aztan valjon el mondjuk 48evessen. Aha...

2018. szept. 20. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:
"Amikor azt látom hogy sok ilyen nő van"...😂 na mindha ferfiakban ilyem nem lenne vagy oly ritka. Ezt tesem hiszed el.
2018. szept. 20. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Az volt az első gondolatom, hogy hagyd csak el a férjedet, és meg fog gyógyulni. Ez így ebben a formában nyilván butaság. De azt azért beszéljétek meg, hogy a férjed hogyan érzi magát ebben az elhidegült házasságban. Hosszú távon biztosan nem jó olyannal élni, akit nem szeretsz, vagy aki nem szeret viszont.
2018. szept. 20. 11:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Elhagyni nem szeretném mert tényleg beteges. Többször is bevérzett már a gyomra és a májával is bajok vannak. Mégis csak a gyerekeim apja.
2018. szept. 20. 11:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért van a szátok, hogy megbeszéljétek a problémákat és ezáltal elkerüljétek a válást. Szerintem pont most van rád a legnagyobb szüksége. Eszedbe ne jusson elhagyni. Ha mégis megtörténne egy másik férfi miatt, akkor előbb-utóbb tőle is elhidegülnél. Értelmét nem látom ennek a lépésnek.
2018. szept. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!