Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha este lesz szex akkor megujjazam magam most? Ti szoktatok ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy jobb lenne e ha nem ujjazom meg magam. Mi van ha olyan meleg lesz hogy nem is tudom élvezni a szexet? Ti mit tennetek ?18L2019. jún. 15. 14:31
1/10 anonim válasza:
Ne ujjazd, akkor jobban fogod kívánni. Hiszen ha ilyen egyszerű lenne ez a maszticsoda, felesleges lenne szexelni. Az az ajándékot az önmegtartóztatásért, hogy jobban fogod érezni magad szex után, hogy igen, megérte várni.
28F
2/10 anonim válasza:
Ne tedd! Akkor még jobban fogod élvezni az esti szexet!
4/10 A kérdező kommentje:
De annyira nehéz. Menstrualtam és így semmit sem tudtam kb csinálni. És tegnap is nagyon fel voltam izgulva egész ejjel, azt hittem megpusztulok
2019. jún. 15. 14:37
5/10 anonim válasza:
Neee ! Várj estig ! Találkozunk a Matgitszigeten ?
6/10 anonim válasza:
Bírd már ki ezt a pár órát, hihetetlen. 150+ napja nem maszturbáltam, 2 éve nem szexeltem, és most sajnáljalak egy fél napért?
8/10 anonim válasza:
szerintem újjazd meg magad. vagy már meg is volt?
9/10 A kérdező kommentje:
Végül varok
2019. jún. 15. 20:07
10/10 érdeklődő35 válasza:
És volt szex, megérte várni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!