Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb mennyit költ egy nő a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mennyit költ egy nő a szexepiljének hangsúlyozására? És a külsőjére? Te mennyit költesz?

Figyelt kérdés

Szexuális vonzerő fenntartása, anti-aging, külső, pl fodrász, körmös, kozmetikus, smink, egyéb szépészeti dolgok, pl fogfehérítés, köröm, bőr és hajápolás, vitamikon, szóval minden amit ide lehet sorolni..

+ eü dolgok, tampon, betét, akármi más

óvszer, hüvelyöblítő, síkosító

Érdekelne egy összeg, nagyon kíváncsi vagyok, férfiként nekem ezekről fogalmam sincs, de gyanítom, hogy a legtöbb nő jóval többet költ saját magára mint egy férfi (és ezt nem támadásból írom, csak mint megállapítás)

Kb, 1 hónapos lebontásban gondolkodom (de ruha és cipő nélkül:D) és azt is írjátok meg mennyi idősek vagytok, köszönöm!:)

2019. jún. 27. 12:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat!:)
2019. jún. 27. 17:14
 22/23 anonim ***** válasza:

2 havonta fodrász 7000

Körmöm magam csinálom kb 3000 évente

Kozmetikus csak szempillát fest

Villanófényes szőrtelenítőm van,70 000 volt

Smink ha elfogy 20000 évente

Sampon,balzsam változó,mert tojassal is mosok hajat

Bőrradírnak kávézaccot használok

Testápoló,olaj 8000/év

Tampon,intimkehely 3000/év

Ruha,cipő 200-250 000/év

Vitamin 3000/év

Fehérnemű 40 000/év

Borotva,gyanta 7000/év

2019. jún. 27. 17:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,óvszer,sikosító kb 70 000/év.Mivel elég össze vissza találkozunk van,hogy csak egy dobozzal veszek,van hogy többel
2019. jún. 27. 17:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!