Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb mennyit költ egy nő a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mennyit költ egy nő a szexepiljének hangsúlyozására? És a külsőjére? Te mennyit költesz?

Figyelt kérdés

Szexuális vonzerő fenntartása, anti-aging, külső, pl fodrász, körmös, kozmetikus, smink, egyéb szépészeti dolgok, pl fogfehérítés, köröm, bőr és hajápolás, vitamikon, szóval minden amit ide lehet sorolni..

+ eü dolgok, tampon, betét, akármi más

óvszer, hüvelyöblítő, síkosító

Érdekelne egy összeg, nagyon kíváncsi vagyok, férfiként nekem ezekről fogalmam sincs, de gyanítom, hogy a legtöbb nő jóval többet költ saját magára mint egy férfi (és ezt nem támadásból írom, csak mint megállapítás)

Kb, 1 hónapos lebontásban gondolkodom (de ruha és cipő nélkül:D) és azt is írjátok meg mennyi idősek vagytok, köszönöm!:)

2019. jún. 27. 12:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jó, hát ez meddő vita. :)
2019. jún. 27. 13:41
 12/23 anonim ***** válasza:
Én kb.10 ezret havonta,de ugye folyamatosan és nem kell minden hónapban újra venni,mert elég tovább is.
2019. jún. 27. 14:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én elég keveset, mindenből tartósat veszek (pl fém borotvát eldobható helyett, intimkelyhet, mosható arclemosó pamacsot), szóval ez így egyszerre volt 40-50 ezres tétel.

körmöshöz nem járok, nem tetszik, fodrászhoz évente (de mivel növesztem a hajam, csak a legvégéből kell vágni, ezt a legolcsóbb 4000 forintos fodrász is tudja). a kozmetika nehéz kérdés, még nem találtam jót Budapesten, amíg vidéken éltem fél évente mentem (ami egy tizes volt).

az arcápolást nagyon komolyan veszem, de The ordinary termékeket használok, amik elég olcsók, mindenestül kijön egy tizesből, olyan 4-6 havonta kell megvennem (hámlasztó, szérum, hidratáló, fényvédő és persze lemosó).

minden mást a Lushból szerzek be (sampont, hajbalzsamot, hajpakolást, arcpakolást, testápolót es extra balzsamot, dezodort szoktam venni). ez viszont drága, kb húszezer forintot szoktam otthagyni.

elég sok vitamint szedek, de gyógyszertáriakat, így nem vészes az ára egyiknek sem (fejből nem tudom sajnos).

fogfehérítésre nem költök, de évente megyek fogorvoshoz, ami elég húzós (15 egy ellenőrzés).

óvszert a partnerem vesz, tekintve, hogy évekig fogamzásgálót szedtem (és én is fizettem, ez most az ő köre, az amúgy 8000ft volt/3 hónap).

sminkelni utálok, nem is szoktam, ha nagyon ki akarok nézni valahogy szempillagöndörítőt és szempillaspirált használok (a göndörítőt kb 5 éve vettem, a szempillaspirált szintén lushból, 6000 ft azt hiszem), esetleg korrektort (iszonyú régi, sose kenjetek magatokra lejárt sminket :( )

nagyjából ennyi, semmit nem kell havonta megvennem, összességében egész olcsón kijövök 3-4 havonta kell vennem főleg lushos cuccokat:)

ja és tetoválásra tudok elszórni kibeszett sok pénzt, dehát ízlések és pofonok :D

azért egy kis kiigazítás: ezeket azért csinálom, hogy egészséges legyek, nem azért hogy szexi. azzal egyetértek, hogy valszeg egy nő többet költ magára, de többet is várnak el tőle.

szerintem meglepődnél, ha látnál az utcán, mert nem nézek ki úgy, mint aki ennyi mindent magára ken, elég natúr vagyok mindig, szóval biztos magasabb összegek is lesznek itt :)

22/l

2019. jún. 27. 14:31
 14/23 anonim ***** válasza:

Körmöshöz, kozmetikushoz nem járok, nem szeretem a műkörmöt, a szemöldököm kiszedését és a szőrtelenítést pedig megoldom magamnak. Fodrászhoz meg csak végszükség esetén járok mert növesztem a hajam, de múltkor is ingyen megúsztam mivel ismerősöm vágta le a hajam.

Na akkor lássuk a többit havonta:

Hajvitamin: 1000 ft

Fogamzásgátló: 2300 ft

Betétek: 2000 ft

Hüvelykúpok és krémek: 10.000 ft (havonta visszajön a gombám)

Borotva: 1000 ft

Arctisztító hab és tonik: 3000 ft

Bőrradír: 1500 ft

A hajápoló dolgaim kitartanak hónapokig, de azok összesen olyan 15.000 ft körül lehetnek samponnal, balzsamokkal, pakolásokkal és hajvégápoló szerekkel.

18L

2019. jún. 27. 14:33
 15/23 anonim ***** válasza:
74%

"(havonta visszajön a gombám)"

Gondolkoztál ezen, hogy ez nagyon nem normális 18 évesen?

Dokinál voltál vagy csak úgy nyomogatod be a cuccokat magadtól?

2019. jún. 27. 14:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, már heti szinten járok dokihoz, de már az összes nőgyógyász tanácstalan. Ma is széttette a kezét az orvos hogy fogalma sincs már mit adjon rá. Mindig candida a tenyészet eredménye, de egyik hüvelykúp se ért semmit. És az exem is mindig kezelve volt, most meg már barátom sincs aki visszaadná, mégis megint kijött.
2019. jún. 27. 15:03
 17/23 anonim ***** válasza:
a fogamzásgátló sajnos csinálhat ilyeneket :(
2019. jún. 27. 15:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Mégis már a fogamzásgátló szedése előtt is havonta visszatérő probléma volt
2019. jún. 27. 15:18
 19/23 anonim ***** válasza:

Fodrászhoz 3 havonta járok vagasra az 4000ft, havonta veszek festéket 4000ft. kozmetikushoz nem járok, körmömet otthon csinálom meg gél lakkal.

Haj:használok szokito sampont 1200ft, balzsamot 1500ft, pakolást 1500ft, hajolajat 2000ft nagyon sokáig kitartanak.

Bőr: gyógyszertárban ossze kevert arctisztitot használok 1000ft, smink lemosó kendő 500ft, bor radir 1000ft, pakolás 1000ft, arckrem 6000ft.

Smink: alapozó 2300ft, púder 1500ft, szempillaspirál 1500ft, highlighter 2000ft, bronzosito 2000ft, rúzs 1000-3000ft. Ezekből se veszek havonta.

Vitamin:4000ft

Test: testradir 1000ft, testápoló 1500ft

Hetente többször szortelenitek borotvaval, es szortelenito krémmel 1500ft

Betét, tampon:1000ft

Fogamzásgátló:7000ft 3havi

23l

2019. jún. 27. 15:41
 20/23 anonim ***** válasza:

2-es nyilván nem állandóan használok síkosítót

De előfordul hogy a ciklusom azon szakaszán vagyok amikor nehezén nedvesedem.

Speciális még azért kell mert a legtöbb síkosító irritációt allergiát okoz.

2019. jún. 27. 16:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!