Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségem nem dug velem arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem nem dug velem arra hivatkozva, hogy meleg van. Ez normális?

Figyelt kérdés
Mostanában voltak nézeteltéréseink, ráadásul sokat voltam külföldön. Azt vettem észre, hogy mintha csak a kifogásokat keresné. Itthon vagyok egy hete, és ez alatt nulla szex volt, “fáradt vagyok”, “ilyen melegben nem dugok” kifogásokkal. Szerintetek kezelgeti valaki, vagy tényleg hihető kifogások ezek?

2019. jún. 27. 09:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
A szopáshoz nincs meleg..? Szexben lehet olyan pózban is csinálni, ahol nem a nőt éri a nagy hőhatás, hamár nem bírja melegben.
2019. jún. 30. 19:03
 32/40 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy a szopás nem esik jól, de azért az is gyanús, ha egy Nő csak szopni hajlandó. Főleg aki annyira szeret szopni, mint az én Drágám. Ugye.
2019. jún. 30. 19:22
 33/40 anonim ***** válasza:
76%

:D tudod ki akar mimózaszexet... “csak ne érjen hozzám..” :D

Na, az nem én vagyok - én amúgy is összebújva vagy lovaglóban szeretem - meg sokféleképp, de nem fogok termodinamikai számításokat végezni szex előtt.

2019. jún. 30. 19:25
 34/40 A kérdező kommentje:
Érdekes, amióta együtt vagyunk, már sokszor volt nyár, és eddig még nem vette el a nedved a meleg a szextől... 🤷‍♂️
2019. jún. 30. 20:41
 35/40 anonim ***** válasza:
Ti most kajak itt beszelitek ki a szexuális eleteteket vagy csak egy hülye gyerek szórakozik és másik fiókból eljatsza a szopás imádó feleséget? 😂
2019. júl. 2. 08:20
 36/40 anonim ***** válasza:
66%

Miért ne beszélnénk meg, én is csak egy mezei válaszoló vagyok... :D

Amúgy is itt ismerkedtünk meg, mielőtt összeházasodtunk. :)

2019. júl. 2. 08:41
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát én mentem eldobom az agyam toletek :D:D

Kuld már el uzibe, meg csaltad-e :D:D

Ez jobb mint valami szappanopera. En meg hogy gyakorin csak probálkozni lehet, ugy se jon ossze semmi :D

2019. júl. 2. 14:20
 38/40 A kérdező kommentje:

Tényleg itt ismerkedtünk meg. :)

Nyilván nem fogja neked elárulni, hogy csalt-e vagy nem, mivel nem tudja eldönteni, hogy én vagyok-e másik nickről. :))

2019. júl. 2. 21:45
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Jó de most akkor tudsz valamit vagy sem?
2019. júl. 2. 21:48
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Felismerem a stílusod, herr Messner. 😉 nem tudsz más lenni, mint aki vagy...

Amúgy meg mindenki olyan amatőr... Ha szeretem a férjem és fontos nekem a kapcsolat ezért/azért/amazért, akkor nyilván nem utasítanám vissza közeledését mégha csalnám is. Ponthogy minimum ugyanúgy, ha nem jobban keresném a társaságát, h ne legyen feltűnő. Igaz, Husby...? 😉🤔

(Épp tudok valakit, aki így tett... )

2019. júl. 2. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!