Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem dug velem arra hivatkozva, hogy meleg van. Ez normális?
“A külső hőszigetelés nagy mértékben javítja az épületek hőmegtartó képességét, de sajnos ez igaz arra az esetre is, amikor nyáron már nem hűl ki éjszaka a ház. A panelprogramban részt vevő lakások jelentős részénél a szigetelés felrakása után lesz igény a légkondicionáló beépítésére, mivel az addig éjszaka lehűlő lakást folyamatosan melegen tartja a külső szigetelés. Ennek az az oka, hogy a belépő magasabb frekvenciájú fénysugár felmelegíti a lakást, de a hő nem tud kilépni a szigetelt falfelületeten abban a mértékben, ahogy a nappali felmelegedés megtörtént.
Gyakorlati tapasztalat, hogy a szigetelt házak körülbelül egy héttel később melegszenek fel, mint a sima tégla, a panel lakások viszont akár a nyár végéig sem hűlnek vissza, ha mesterségesen nem csökkentjük a belső hőmérsékletet klimatizálással.“
(Forrás: klimaprofik.hu)
Panelház legfelső emelete, szigetelve, ami vissza sem hűl éjjel semmit. Na ennyit a hőmérsékletről. 😍
Ha kínosan ügyel a telefonjára, és ekkora egy ribizli a feleséged akkor nyilván megycsal téged. Ezért nem akar már veled szexelni.
Nem értem h most mit siránkozol itt. Te nézted el a feleségednek h megcsalt, és h orgiát szervezgetett. Akkor mit csodálkozol h veled már unalmasnak tartja a szexet?
L
Itt bizony más dolog van a háttérben. Gyaníthatóan egy másik pasi.
(Mi például minden nap szexelünk, ilyen apróságok nem lehetnek kifogások.)
Fúúú, több komm-ben is olvastam hogy a telefonjában kell körülnézni. Na ennél gusztustalanabb nincs náalm, ha egymás telefonjában kotorásznak a párok.
Éeletmebn két lány csinálta ezt meg régebben, hogy belenyúlt a telefonoba, repültek is két perc múlva.
A másodikat az ágyban hagytam ott egy wellness Hotelban :-)
Felöltöztem, lementem a recepcióra, kifizettem a számlát és tipli.
Egyébként ha nem lenne valakije a nőnek, akkor amikor hazajöttél külföldről, azonnal huzott volna magára, kb 2 perc múlva, ahogy beléptél az ajtón.
Nálam igy működött a dolog.
7-es vagyok. En nem azt mondtam a kerdezonek, hogy kotorásszon a telefonban, hanem csak legyen figyelmes, nincs e hirtelen tobb sms, nem szok e feltunoen mosolyogni vagy izgatott lenni smskor, esetleg nem járnak e sms-ek keson este.
AMugy meg margora, teljesen egyet értek, hogy az egy gusztustalan dolog belenézni mások telefonjába, de a megcsalás még inkább az. En ugy vagyok vele, hogy nem illik leskelodni benne, de ha a megcsalásra komoly alapozott gyanu van, akkor a legegyszerubb egyszer EGYSZER! belenézni és megbizonyosodni a dolgokrol. Ha nem talál semmit, majd szégyelje magát, ha meg talál, akkor meg a másik b_assza meg és mehet az ajton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!