Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem dug velem arra hivatkozva, hogy meleg van. Ez normális?
Meleg van. Normalvan heti 4-5 szex van.
Mióta itt a meleg libidóm kb nulla.
Nem csalok.csak szenvedek
"Szerintetek kezelgeti valaki, vagy tényleg hihető kifogások ezek?"
Szóval vagy fekete, vagy fehér? Mi van, ha egyik sem igaz? Miért adod a szánkba a választ? Lehet, hogy csak elhidegült, vagy nagyon megbántottad, és kellemetlen lenne neki (ahogy a csajok mondják: ) kitárulkozni.
Persze a helyedben én is arra gyanakodnék, hogy leápolja valami kis zselés hajú, vasalt inges anyuci-kedvence.
30F
26: :D :D :D zselés hajú... inkább egy viking. De pont mondtam a férjemnek, hogyha maga Ragnar Lothbrok állna is a szobám ajtajában sem érdekelne ettől a q melegtől.
Amúgy my dear Husband, azt is elmesélted nekik, hogy attól még mert nekem nincs kedvem a szexhez, mert kutyamelegem van, attól még lelkesen, szenvedélyesen és alaposan leszoplak.. (mindig és bármikor)? Hmm? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!