Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségem nem dug velem arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem nem dug velem arra hivatkozva, hogy meleg van. Ez normális?

Figyelt kérdés
Mostanában voltak nézeteltéréseink, ráadásul sokat voltam külföldön. Azt vettem észre, hogy mintha csak a kifogásokat keresné. Itthon vagyok egy hete, és ez alatt nulla szex volt, “fáradt vagyok”, “ilyen melegben nem dugok” kifogásokkal. Szerintetek kezelgeti valaki, vagy tényleg hihető kifogások ezek?

2019. jún. 27. 09:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
76%
Ne hallgass az itt sorakozó rosszindulatú feltételezésekre. A feleséged ártatlan, mint a ma született bárány. Mindössze téged akar óvni, nehogy a nagy melegben valami bajod legyen az erőlködéstől...
2019. jún. 28. 15:00
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szerveztek egy többes szexet?
2019. jún. 29. 09:21
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Meleg van. Normalvan heti 4-5 szex van.

Mióta itt a meleg libidóm kb nulla.

Nem csalok.csak szenvedek

2019. jún. 30. 12:34
 24/40 anonim ***** válasza:
51%
légkondi...
2019. jún. 30. 12:42
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
A meleg szerintem is csak kifogás.
2019. jún. 30. 12:56
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek kezelgeti valaki, vagy tényleg hihető kifogások ezek?"

Szóval vagy fekete, vagy fehér? Mi van, ha egyik sem igaz? Miért adod a szánkba a választ? Lehet, hogy csak elhidegült, vagy nagyon megbántottad, és kellemetlen lenne neki (ahogy a csajok mondják: ) kitárulkozni.

Persze a helyedben én is arra gyanakodnék, hogy leápolja valami kis zselés hajú, vasalt inges anyuci-kedvence.

30F

2019. jún. 30. 13:01
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Akar ő dugni csak nem veled :D
2019. jún. 30. 13:24
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd el rejtegetni teis a telód és szard le magasról, nemkell h konkrétan legyen vki akivel beszélsz csak mintha.. érdekel h mit fog rá reagálni :) ha azzal jön h kivel csalod, akk megkapod a választ h ő mit csinált.
2019. jún. 30. 13:26
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azóta már "kárpótolt" a feleséged, vagy beigazolódott a feltételezésed...?
2019. jún. 30. 18:31
 30/40 anonim ***** válasza:

26: :D :D :D zselés hajú... inkább egy viking. De pont mondtam a férjemnek, hogyha maga Ragnar Lothbrok állna is a szobám ajtajában sem érdekelne ettől a q melegtől.

Amúgy my dear Husband, azt is elmesélted nekik, hogy attól még mert nekem nincs kedvem a szexhez, mert kutyamelegem van, attól még lelkesen, szenvedélyesen és alaposan leszoplak.. (mindig és bármikor)? Hmm? :)

2019. jún. 30. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!