Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek ha a popsi lyukatokat nyalják? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 21:14
1/10 anonim válasza:
Szeretrm. Mert nagyon erzekeny terület és finom.
2/10 anonim válasza:
Már bocs, de a popsi lyuk nyalás az nem okozhat fertőzést?
Ugye a popsi lyukat nem nyalásra, hanem szarásra osztották.
3/10 anonim válasza:
Én szeretem adni es kapni is. Kivéve ha a kukorica darabok benne maradtak volt már ilyen egy kollegámmal. Nekem paradicsomhéj. Anyukám azt mondta gyorsan eszem nem rágok azért
4/10 anonim válasza:
Ha rendesen tisztálkodsz akkor nem okoz fertőzést.
5/10 anonim válasza:
En imadom a csajok popsijat nyalni
F
6/10 anonim válasza:
A kávé kotyogós
A rozetta rotyogós
7/10 anonim válasza:
Ettől már csak az lehet jobb,. ha megy a PUKI ORRBA-SZÁJBA.
Undorító az anál. Ebből látszik, hogy az ember elfajzott.
8/10 anonim válasza:
Az ember elfajzott? Az ókorban is csinálták ánuszba. A gond a 21.században a felgyorsult életmód és a túlfejlődött technika ami igazi agymosást hajt végre az embereken. Igen fiatalok csinálják itt ott bárkivel mert érzelmileg ki lettek nyírva gyerekként így kötődni sem tudnak. Holnap megyek Voltra majd írok hogy sikerült e valakit elcsípnem
10/10 anonim válasza:
Előző előttivagyok. VOLTon konkrét nem volt de megismertem egy lányt akit a héten tömök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!