Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anál plug hosszabb ideig való...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál plug hosszabb ideig való viselése?

Figyelt kérdés
Azoktól, aki esetleg próbált ilyet, kérdezem: ha anal plugot hosszabb ideig, mondjuk 4-6-8 órán keresztül viseltetek, akkor a kivétele után mennyi ideig maradtatok lazábbak, és mennyire tágultatok ki?

2019. jún. 14. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Szia. Nekem volt ilyen 4 órát volt bent de nem tudom meddig voltam lazább. Mivel ennek van egy kis szára és az nem tágítja ugye a záróizmot, ami miatt végülis nehezebb a behatolás. Nem volt aktusom így nem tudok nyilatkozni. Belül biztos tágabb vagy egy darabig de a záróizommal játszani kell hogy behatolni könnyebb legyen.
2019. jún. 16. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Én sokszor van hogy reggeltől estig, egész napra beteszem a plugom. Szeretem hordani, izgató. :)

De alig egy picit tágít ki, mert vékony a szára. Szerintem kivétel után egy óra múlva már ugyanolyan szűk vagyok, mint előtte.

Te plugot szeretnél hordani az izgalom miatt, vagy tágítani akarod magad?

2019. jún. 19. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
Szia, este betettem a plugot gondoltam kipróbálom milyen aludni pluggal. Éjszaka egyszer felébredtem és kimentem WC-re. Ébredésnél tök kellemes érzés volt hogy ott van valami bent. Éjszaka mikor kivettem akkor tisztítás után síkosítva visszatettem ez már nagyon könnyen ment. Ennek a plugnak vékony szára van de a legvastagabb pontja 28 mm-es. Nekem így körülbelül 10 órát volt bent.
2019. jún. 23. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van egy kvés tapasztalatom plugokkal. Az eddigi rekordom 36 óra. Természtesen rendszeresen síkosítva és ha a terészet szólított mentem. Mennyi ideig voltam lazább??? Mivel utána csak 12 órát nem volt bennem nem tudom pontosan megmondani. Ám az biztos, hogy egy pár napig az "edzés" után könyebben jött ki aminek ki kellett. Persze benne volt ebben a síkosító is. Kísérletezz próbálkozz!

2019. aug. 3. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!