Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek baj az ha hosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj az ha hosszabb aktust szeretnék? Valahogy úgy érzem, hogy az eddigiek elég rövidek voltak és nem elég!? 22L

Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj,ezzel én is így vagyok.
2019. máj. 25. 21:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj. Mindenkinek más a jó. Van olyan csaj, aki 5-10 percet szeret max, mert addig elmegy, és utána már nem élvezi. Viszont van a másik véglet, amilyen én is vagyok, hogy soha nem elég, órákig tudom csinálni.
2019. máj. 25. 21:27
 3/12 kar222 ***** válasza:
mi volt az a rövidebb?
2019. máj. 25. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, sőt jó, hogy vannak ilyen lányok. Pasiként a hosszú szex híve vagyok én is, de sajnos az eddigi barátnőim ezt nem igazán értékelték és kiakadtak, amikor minimum félórás összebújást terveztem...Szóval nekem nagyon is bejönne egy ilyen lány :D
2019. máj. 25. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj akkor a párodnak kell alkalmazkodnia legyen több elő játék, ujjazas, oral, simogatás, na meg több póz! Férfi vagyok és sokkal jobban érzem magam ha a barátnőm is ugyan ugy kielégül szex után mint én, ha nagyon rá vagytok kenyszerulve használjátok szex játékokat...
2019. máj. 25. 21:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Általában olyan 20 perc körül és én mindig azt érzem hogy nekem kevés, élvezem, csak élvezném még tovább is.

2019. máj. 25. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:
15%
Mennyi partnered volt eddig? Velem egész nap is szeretkezhetnél ha ahhoz volna kedved. Beszélgethetünk privátba is ha gondolod.
2019. máj. 25. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
20 perc az olyan átlagos éppen ezért kell bele rakni elő játékot oral, ujjazas, csokolgatás, simogatás... ez meg 15-20 perc! Meg olyant lehet még csinálni ha mar a pasi elment akkor ugyanúgy folytatja tovább a nyalast meg az ujjazast vagy ha fizikailag képes ra akkor a holt játékot...
2019. máj. 25. 22:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj. Én is a hosszabb aktust szeretem, ahol megtudom élni rendesen a szex minden egyes pillanatát,és eltudom húzni az orgazmust :)

L

2019. máj. 25. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Ülj rá a mosógépre. Egy 1,5 órás mosás csodákra képes.
2019. máj. 26. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!