Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire számít tabunak?
Figyelt kérdés
Mármint a popsitok? Mit engedtek vele csinálni? Mi az ami még izgat titeket?
Kort is írjatok.
2019. jún. 23. 00:00
1/7 Cukormókus97 válasza:
Én szeretem ha nyalják a fenekem, és szeretem az anált is :)
21/N
2/7 anonim válasza:
Az első válaszoló szerintem 21/Norbert :D
3/7 Cukormókus97 válasza:
Az, Norbert.😂 Kaptál kedvesem egy kis zöld lájkot. Remélem örülsz🤪
5/7 anonim válasza:
Én imádom ha nyalják és ujjazzak a fenekem, az analt is szeretem csak azt nagyon óvatosan és lassan kell csinálni sajnos.18/L
6/7 anonim válasza:
Nekem elég nagy, kerek fenekem van, szóval szeretem a fenekelést, főleg ha olyan jól csattan. Szeretem ha nyalják, szeretem ha ujjazzák, és szeretem az anált. Kb fenéktéren ennyiben volt még részem.
7/7 anonim válasza:
A kijárat nem bejárat. De simogatni és csókolgatni lehet, akár nyalni is ha nagyon belefeledkezúnk...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!