A NAV hivatásos állományába való bekerülés miért számít tabunak még napjainkban is?
Arra gondolok, hogy a rendőrség toborzásáról, a büntetés végrehajtás toborzásáról nap mint nap hallani. Éppen a napokban történt, hogy a röszkei határon lekapcsoltak több NAV dolgozót. Ismerőstől tudom, hogy mindemellett sokan otthagyják a szervezetet.
Jómagam egyetemet végeztem, és akármikor érdeklődtem arról, hogy milyen képzést kell elvégeznem ahhoz, hogy a hivatásos állományba kerüljek, zárt ajtókra találtam. Olyan is volt, hogy személyesen elmentem a megyei központba, és durván lekoptattak.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy más fegyveres állami szerveknél teljesen nyilvános, hogy mikor van felvétel (még a tűzoltóságnál is), a NAV pedig maga a nagy kérdés. Pedig, az elmondottak alapján azt is nehezen hiszem el, hogy egyáltalán nincs felvételi.
Köszönöm a válaszokat.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!