Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinél ez még tabunak számit?
Nemrég szakitottam a barátnőmmel azért is merem ide feltenni a kérdést 23 éves vagyok ő volt az első barátnőm 4 év voltunk együtt minden rendbe volt szexuális téren viszont ő egyáltalán nem engedte hogy a fenekét is izgassam esetleg orálisan vagy kézzel és ugyan igy ő sem tette ezt meg nekem viszont én ezt igényeletem volna és csináltam is volna de ez az egy dolog nem ment nálunk
Másnál sem müködik ez a dolog illetve ennyire tabu dolog lenne ez?
Természetesen elfogadom ezzel nincs semmi baj!
Csak kiváncsi voltam hogy ezt mások hogyan látják természetesen nálam is természetes lenne öszintén még nem volt részem benne hisz ő volt az első párkapcsolatom:)
Az előző vagyok itt valami nem stimmel a kommentbe lemaradtak a dolgok:D
Tehát csak azért jöttem ide be mert kiváncsi voltam hogy mások hogy látják ezt a dolgokt és nekem eddig egy kapcsoaltom volt( férfivagyok) és az a lány sem engedte ezt nekem de nagyon szivesen kiprobálnám :)
Nálam szintén tabu
Mind ha én nekem kéne mind ha nekem akarnának vmit oda feldugni
Egyszerűen taszit. Nem vagyok prud,barmi masban szivesen benne vagyok,játekszerek se tabuk de ez nem gyere be
Nem vagyunk egyformak. Ha igenyled akkor olyat keress akivel ezeket kielheted
24/N
Ez egy tipikusan olyan érzékeny téma, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Nem is a prűdségen múlik, de ha valakit nem izgat, akkor nem célszerű csinálni.
Nálam, és a kapcsolataimban belefért, de mindenki más, mindenkinek más a határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!