Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van akinél ez még tabunak számit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinél ez még tabunak számit?

Figyelt kérdés

Nemrég szakitottam a barátnőmmel azért is merem ide feltenni a kérdést 23 éves vagyok ő volt az első barátnőm 4 év voltunk együtt minden rendbe volt szexuális téren viszont ő egyáltalán nem engedte hogy a fenekét is izgassam esetleg orálisan vagy kézzel és ugyan igy ő sem tette ezt meg nekem viszont én ezt igényeletem volna és csináltam is volna de ez az egy dolog nem ment nálunk

Másnál sem müködik ez a dolog illetve ennyire tabu dolog lenne ez?

2019. febr. 2. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Ugyan én nem vagyok leszbikus, férfival élek párkapcsolatban, de szexuálisan a nőkhöz is vonzódom, volt is szexuális kapcsolatom nővel. És nálam mind a férfi párkapcsolatban, mind pedig ha nővel lennék, ez simán beleférne. Viszont fogadd el, hogy ezt nem mindenki szereti.
2019. febr. 2. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Természetesen elfogadom ezzel nincs semmi baj!

Csak kiváncsi voltam hogy ezt mások hogyan látják természetesen nálam is természetes lenne öszintén még nem volt részem benne hisz ő volt az első párkapcsolatom:)

2019. febr. 2. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Az előző vagyok itt valami nem stimmel a kommentbe lemaradtak a dolgok:D

Tehát csak azért jöttem ide be mert kiváncsi voltam hogy mások hogy látják ezt a dolgokt és nekem eddig egy kapcsoaltom volt( férfivagyok) és az a lány sem engedte ezt nekem de nagyon szivesen kiprobálnám :)

2019. febr. 2. 19:31
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm a választ elfogadom ezt nem is eröltettem a dolgokat csak én igényletem volna és élveztem volna!:D
2019. febr. 2. 19:32
 5/10 _Vale ***** válasza:
80%
Különbözőek vagyunk, megeshet hogy nem passzolnak az igényeitek szexuális téren. Nem is az hogy tabu, de valakit ez izgat, valakit meg nem. Sajnos van ilyen. Vagy sikerül valami kompromisszumot kötnötök, vagy belátjátok hogy nem illetek egymáshoz.
2019. febr. 2. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Nálam szintén tabu

Mind ha én nekem kéne mind ha nekem akarnának vmit oda feldugni

Egyszerűen taszit. Nem vagyok prud,barmi masban szivesen benne vagyok,játekszerek se tabuk de ez nem gyere be

Nem vagyunk egyformak. Ha igenyled akkor olyat keress akivel ezeket kielheted

24/N

2019. febr. 2. 20:12
 7/10 Bino ***** válasza:
71%

Ez egy tipikusan olyan érzékeny téma, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Nem is a prűdségen múlik, de ha valakit nem izgat, akkor nem célszerű csinálni.

Nálam, és a kapcsolataimban belefért, de mindenki más, mindenkinek más a határa.

2019. febr. 2. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem szimplán nem jön be,sőt taszít.Habár felcsatolhatóssal attól még hátulról is magamévá tenném a párom,az bejönne.😝
2019. febr. 2. 21:42
 9/10 anonim válasza:
19%
Ha valaki annyira szeretné, hogy análisan izgatják akkor ezzel az erővel menjen el végbél tükrözésre. Ott megkapja amire vágyik. :)
2019. febr. 4. 02:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez a legtöbb nőnek nem jön be.... egyszerűen taszítónak találom, ott vannak a puncik, azt kell nyalogatni!
2019. febr. 12. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!