Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "ízű" a popsi? Mármint maga a lyuk, ahol nyalják?
Figyelt kérdés
Most tiszta, ápolt popsira gondolok, mondjuk egy anális szex előtti előjáték részeként nyalásra gondolok.
Tehát egy jól kimosott fenék, ha nyalják.
2019. jún. 20. 15:02
3/11 anonymousreview60 válasza:
Alapvetően íztelen. Mint a test bármely része. Talán kevésbé sós mint a bőr.
4/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a csaj aki kinyalt hogy édes. Nem 1x mondta ezt. :D
Nekem tök mindegy... jó érzés volt :P
22
5/11 A kérdező kommentje:
Előző, akkor te most pasi vagy, akit egy csaj kinyalt, vagy csaj akit csaj nyalt ki?
2019. jún. 20. 15:21
6/11 anonim válasza:
Férfi vagyok és csaj nyalt ki :D
7/11 anonim válasza:
Jellemzően semleges, de nyaltam már olyan lánynak a popsiját, akinek édeskés volt.
9/11 anonim válasza:
Férfinek nyaltam, semleges, nincs íze. N
10/11 anonim válasza:
Ha tiszta akkor íztelen, szagtalan.
Ettöl függetlenül veszélyforrás ugyanúgy mint a 2 napos bepálott.
E-coli, Hepatitis A-E, Infulenza, Tüdőgyulladás, viŕosos agyhártya gyulladás.
Persze ezt magyarázhatom egy olyan oldalon ahol ez teljesen elfogadott. Nyalom én is, és nyaljá a párom nekem is. Van amikor a vágy az éssszerűség halála.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!