Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, az mennyire rossz, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, az mennyire rossz, ha érződik a punci illatom?

Figyelt kérdés

Nincs barátom, viszont pár napja szexeltem egy pasival, akivel pár havonta összefutunk, ha épp nincs senkink.Szexelés közben, amikor oldalról csinaltuk és magára húzta az egyik làbam, közben meg az ujjaival izgatta a puncim, éreztem a punci illatom. De úgy rendesen. Nem mondott rá semmit, én meg nem kérdeztem.

Semmi bajom nincs, ápolt vagyok, nem büdös volt, hanem teljes mértékben punci illat, csak épp totál körbe lengett minket.

Ez mennyire kiábrándító egy férfinak?

2019. jún. 26. 20:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%

Nyugi kérdező. Ne hagyd hogy felhúzzon a sok troll. Örülnének ha pncit látnának mostanában, nemhogy finnyáskodni jutna eszükbe.

Bár én nem vagyok férfi, de tudom hogy a pnci íze és illata változó lehet attól függően pl hogy hol tartasz a ciklusodban (hormonok). Nyilván vannak folyással, kóros állapottal, rossz higiéniával összefüggő szagok, de itt most nem arról van szó.

Biztos lehetsz benne, hogy a rád jellemző, egészséges illat nem zavarja a partneredet.

Az én párom szerint pl. a ciklusom közepén a legfinomabb a pncim.

Szóval ne aggódj, akkor is lehet kissé erősebb az illatod ha nagyon kívánod a partnered.

32/N

2019. jún. 27. 00:28
 22/30 anonim ***** válasza:
23%
A puncinak nincs szaga. Megannyi növel voltam eddig, mégse éreztem soha semmit. Aminek van, az valami betegség jele. Ennyi. Van egy gumi-vas minimális szaga-íze a puncinak, de az 5 centinél messzebb nem érezhetö. A nö hajának vagy börének a szaga, na az képes belepni egy egész csarnokot.
2019. jún. 27. 03:49
 23/30 anonim ***** válasza:
47%
Hát azért van illata de én imádom minél töményebb annál jobb nem robotok vagyunk mi
2019. jún. 27. 06:29
 24/30 A kérdező kommentje:

22-esnek szintén sz@r a szaglása. Ő az, aki azt sem érezné, ha a kulája lógna ki a seggéből. A “ gumi-vas” szag igen érdekes, bár guminőknél elhiszem, hogy van ilyen szag. Ha pedig az ottani nők hajának, vagy bőrének szaga annyira domináns, ahogy írod, akkor őket valóban el kell küldeni fürdeni, vagy bőrgyógyászati rendelésre. Na, az a nem normális.

Örülök, hogy segíthettem.

2019. jún. 27. 09:48
 25/30 A kérdező kommentje:

köszönöm annak a néhány embernek az őszinte válaszát.

Megnyugodtam.

Többieknek még ismerkedni kell a szexualitással.

2019. jún. 27. 09:51
 26/30 anonim ***** válasza:
7%

Nagyon szívesen.

A felhőként terjengő halszag a nemiszerved körül nem normális és nagyin kiábrándító.

2019. jún. 27. 10:33
 27/30 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem hagyjuk ezt az agresszív kislányt mert eldöntött egy választ és addig kérdezi míg nem azt hallja amit szeretne. Ha pedig valaki nem ért egyet jön a női fellengzés hogy mindenki kiéhezett mindenki sikertelen mindenki lúzer stb. Az időmet nem pazarolnam ilyen nőre max annyit mint az átmeneti partnerei mert nekik sem kell hosszútávra csak egy gyíkfacsarásra. Ez pedig nem véletlen
2019. jún. 27. 12:28
 28/30 A kérdező kommentje:

A 44 és 59 százalékost még mindig bántja valami, de ezt elnézem nekik.

Senki nem írt büdösségről, ezt csak ti nyomatjátok, mert gondolom imádjátok, ha büdös a pi@a és így élitek meg, ha már a való életben nem lehet. Vagy valami nagyon nem jön össze a nőkkel és itt eresztitek ki a gőzt.

Előbb tanuljatok meg olvasni, majd rakjatok rendet magatokban, mert ilyen sérült lelkek csak púpnak vannak.

Többet nem nézek ide, mivel nem etetem tovább a trollokat,

egyértelműen unatkoznak, de eddig elszórakoztam rajtuk.

Kiszámíthatóbbak, mint a halál :-)

Pápá

2019. jún. 27. 13:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem rossz. Én imádom érezni a párom punciillatát.
2019. jún. 27. 17:53
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem gond, mennyi idős vagy?
2019. jún. 28. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!