Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a barátom, hogy rossz ízű a puncim ezért nem nyal. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rossz ízű és büdös is.De én ezt nem tapasztalom.Természetesen rendszeresen és normálisan tisztálkodom.Szerintem ez csak kifogás mert nem akar kinyalni.Persze nekem szopnom kell őt állandóan.Ti mit csinálnátok a helyemben?2019. jún. 23. 05:10
1/10 anonim válasza:
Lehet valamilyen fertőzésed van, ezért olyan. Kezelni kell a dolgot.
2/10 anonim válasza:
Akkor ez kifogás. Te se szopj. F
3/10 anonymousreview60 válasza:
Lehet, hogy a nyalást kerüli, de az is lehet, hogy tényleg fertőzésed van, amit nem érzel, de neki meg érzékenyebb az ízlelése. Én pl. előre megéreztem, mikor jön meg a menzesze az exemnek.
Az is lehet, hogy nincs fertőzésed, csak nem jó számára az ízed, mert a szervezete így jelzi neki, hogy nem vagy neki ideális leendő anya. Akinek jó a szaga, íze, az optimális a gyereknemzés céljából.
4/10 anonim válasza:
Én már csak a lány miatt is kinyalnám meg ha nem is jó akkor is. De szerintem csináltass valami vizsgálatot valami oka lehet h van, vsgy csak finnyás. Mondanám h nyalasd meg mással de az milyen dolog már ráadásul lehet neki izlene az íze
5/10 anonim válasza:
Én meg pont nyalni szeretek, de nekem meg nem engedik...
6/10 anonim válasza:
Nekem is volt egy csajom akinek sajnos nem szerettem az illatat. Ettol fuggetlenul kinyaltam, de zavart. Nem mondtam el neki. Termeszetesen tiszta, apolt volt mindig, sosem ertettem hogy ez mitol lehet. En is valamilyen fertozesre gondolnek ami nem okoz nagy problemat csak egy ilyen kis kellemetlenseget. Minden esetre ha elmesz egy vizsglatra abba nem halsz bele.
7/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem mosod meg elég alaposan. Intim mosakodót próbáltál már?
8/10 anonim válasza:
Az intim mosakodó gagyi marketingfogás, csak ront a hüvely természetes flóráján...
9/10 anonim válasza:
Nincs valamilyen fertőzésed? Vagy nem eszel-iszol olyat aminek erős íze vagy van? Azt azt átvehetik a testnedvek is. De ha sok kávét iszol vagy dohányzol az is érződhet rajta.
Erdemes az életmódodat átnézni, és esetlegesen átalakítani.
10/10 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül fertőzésnek lennie, lehet csak a pH borult fel, ilyen esetekben javasolt az irrigator, amit persze minden használat után fertőtleníteni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!