Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, az mennyire rossz, ha érződik a punci illatom?
Nincs barátom, viszont pár napja szexeltem egy pasival, akivel pár havonta összefutunk, ha épp nincs senkink.Szexelés közben, amikor oldalról csinaltuk és magára húzta az egyik làbam, közben meg az ujjaival izgatta a puncim, éreztem a punci illatom. De úgy rendesen. Nem mondott rá semmit, én meg nem kérdeztem.
Semmi bajom nincs, ápolt vagyok, nem büdös volt, hanem teljes mértékben punci illat, csak épp totál körbe lengett minket.
Ez mennyire kiábrándító egy férfinak?
Illat?
Szag lesz az inkább...
Volt már hogy dobtam nőt ilyesmi miatt
nem szag.
a normális punci illat, csak sokkal erősebben.
Soha nem volt nőgyógyászati gondom és fehér folyásom sincs soha a nők többségével ellentétben.
És nyilván ápolt vagyok. Akkor nem is kérdezném meg.
milyen dögszag????
normális vagy te??
sima punci illatról van szó, de ezek szerint még nem szexeltél.
vagy kuki párti vagy.
egyébként meg egyértelműen trollok a válaszaid, átjön az unalmad szaga. És hónaljszagod is van, annyira erőlködsz.
párkapcsolatban élsz és undorító dögszagnak érzed a punci természetes illatát.. :-D ugyanis én nem írtam, hogy büdös.
Azt írtam, hogy bizonyos pózban érzem a puncim illatát.
Melyik szót nem értetted, te félkegyelmű? :-))
A személyeskedést pedig te ütötted meg, én csak reagáltam a te felháborító tudatlanságodra.
Dögszagú kommentelőnknek hagyom, hogy utolsó sorait leírja,
majd csak elfárad egyszer és lát majd puncit valaha.
De az akkor valóban dögszagú legyen.
“totál körbe lengett minket”
Hát nem tudom.
Valahanyszor eddig fél méterről érezni lehetett a punci szagát, az sosem volt kellemes. Ilyen hatótávolsága az egészséges és frissen mosott hüvely illatának nincs szerintem.
akkor szerinted mit neveznek szex szagnak?
amiről már számokat is írtak.
hm?
avass már be, mester.
valamint, ha te dugsz valakivel és utána egy kivülálló bemegy abba a szobába, megcsapja az orrát a farok és punci “ illat”. Még mielőtt elhinnéd, hogy rajtad csak 1 centiről lehet érezni.
Milyen orrod van neked? Bedugult? Orrpolip esetleg?
Ha belépsz egy szobába, más egyből megérzi a szagod ( illatod, a gyengébb idegzetűeknek, bár akivel nem működik a kémiád, annak bizony szag leszel, dolgozd fel) annak ellenére, mert te a sajátodat nem érzed.
Ha leülök melléd, érzem a “ szagod”, hiába tusolsz napi 4 szer és van rajtad parfüm. Az emberek ennyire hülyék?
Ennyi debilt.
Inkább el se olvasom a következő válaszokat már.
Nincs kedvem felvilágosítani álszent embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!