Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek népszerű a fiúknál, pasiknál?
Már egy ideje nincsen barátom, szeretnék népszerűbb lenni a pasiknál.
Nem vagyok csúnya egyáltalán, mondták már, hogy szép vagyok. Oké nem vagyok instagram modell, de hát nem kell mondig a csábításhoz úgy kinézni mint egy címlaplány.
Szőkésbarma hajam, barna szemem van 166 cm vagyok, alkatom most közepes, nem vagyok se sovány, se kövér, de biztosan fogynom kellene, tudom.
Én az a lány vagyok, akihez nem annyira szoktak odamenni a fiúk szórakozóhelyen, persze előfordul, inkább a barátnőimhez. Tehát külsőte valóban nem lehetek kimagasló.
Mit csináljak hogy népszerű legyek?
A testemen csak mértékkel tudok változtatni, de ennyi lenne a titok nyitja csak?
Sokan felreertettek amit mondtam privát uzenetekbol is kiindulva. Én nem r**anc akarok lenni, ha átmennék ilyen könnyűvérű típusba akkor biztos népszerűbb lennék (pár órára) de engem komolyabb ismerkedés szempontjából érdekel ez.
Légyszíves ismerkedős Pü-t ne írjatok, mert nem hiszek az ilyen típusú ismerkedesben főleg ezen az oldalon
Idézet:
"A kérdező kommentje:
Sokan felreertettek amit mondtam privát uzenetekbol is kiindulva. Én nem r**anc akarok lenni".
Akkor rossz a kérdés kategóriája, mert ezek alapján a felnőtt párkapcsolatok közé kellett volna írni, a szexualitás helyett.
Nekem az egyik barátnőm túlsúlyos volt, elkezdett sportolni es egészségen elni, meg egy kicsit napozni is, lefogyott 7 kilot de tobb honap alatt, feszes maradt a bőre noiesebb lett es meg igy is volt rajta mit fogni meg minden nagyon jo csaj lett igy mar a normál sulyba tartozott (eppen hogy, de mar nem volt túlsúlyos) es egyből lett barátja. Nem kell botsaskanak lenni azt elvileg nem is szeretik annyira a pasik, meg nem kell sokat leadni es teljesen megvaltozni csak kicsit atalakulni, jo ha van fölösleg de kozel sem mindegy hogy mennyi. O is ilyen magas, ilyen a hajszine is, nagyon balyos aranyos arca es kisugarzasa van, amit szeretnek a pasik ha jol tudom mindig mosolyogj sokat legy vidam es magabiztos sok sikert!
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!