Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek népszerű a fiúknál, pasiknál?
Már egy ideje nincsen barátom, szeretnék népszerűbb lenni a pasiknál.
Nem vagyok csúnya egyáltalán, mondták már, hogy szép vagyok. Oké nem vagyok instagram modell, de hát nem kell mondig a csábításhoz úgy kinézni mint egy címlaplány.
Szőkésbarma hajam, barna szemem van 166 cm vagyok, alkatom most közepes, nem vagyok se sovány, se kövér, de biztosan fogynom kellene, tudom.
Én az a lány vagyok, akihez nem annyira szoktak odamenni a fiúk szórakozóhelyen, persze előfordul, inkább a barátnőimhez. Tehát külsőte valóban nem lehetek kimagasló.
Mit csináljak hogy népszerű legyek?
A testemen csak mértékkel tudok változtatni, de ennyi lenne a titok nyitja csak?
Leginkább semmit!!!!
Maradj normális és egyszer lesz normális barátod.
Aki így nem vesz észre azt ne sajnáld .
#12 nem azok a népszerű srácok .
Normális srácok normális lányokat keresnek....
Már másfél éve nem változtatok semmin és nem történik semmi, szóval valamit biztosan rosszul csinálok.
Mentségemre viszont kevés egyedülálló nagyjából velem egykorú férfi vesz körbe, ez is baj, de nekem ezek a szórakozóhelyes ismerkedések nem igazán adták, főleg mint már említettem nem igazán jöttek oda hozzám, nem tűntem biztos jó húsnak, vagy hogy mondjam😆
#12-#13
Ne itt vitázzatok mert választ várok :D
A normális pasik a normális nőket keresik a normális nők meg engem
Pont :D
# 13
Nem. A népszerű srácok járnak a népszerű lányokkal, a normális srácok meg messziről figyelik őket.
Ne akarj népszerű lenni. Ne a barátnőid után menj.
Önmagad legyél és ezért fognak szeretni.
Adj a külsődre, kozmetikus, smink, előnyös ruha. Előnyös trendi frizura, fiatalos modern. Pasik látványra mennek!
Azon túl ne legyél buta, megcsaló, meg aranyásó, attól rettegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!