Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek népszerű a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek népszerű a fiúknál, pasiknál?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nincsen barátom, szeretnék népszerűbb lenni a pasiknál.

Nem vagyok csúnya egyáltalán, mondták már, hogy szép vagyok. Oké nem vagyok instagram modell, de hát nem kell mondig a csábításhoz úgy kinézni mint egy címlaplány.

Szőkésbarma hajam, barna szemem van 166 cm vagyok, alkatom most közepes, nem vagyok se sovány, se kövér, de biztosan fogynom kellene, tudom.

Én az a lány vagyok, akihez nem annyira szoktak odamenni a fiúk szórakozóhelyen, persze előfordul, inkább a barátnőimhez. Tehát külsőte valóban nem lehetek kimagasló.

Mit csináljak hogy népszerű legyek?

A testemen csak mértékkel tudok változtatni, de ennyi lenne a titok nyitja csak?

2019. jún. 26. 20:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%

Leginkább semmit!!!!

Maradj normális és egyszer lesz normális barátod.

Aki így nem vesz észre azt ne sajnáld .

2019. jún. 26. 21:00
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak a normális fiúk is a népszerű lányokra hajtanak.
2019. jún. 26. 21:03
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

#12 nem azok a népszerű srácok .

Normális srácok normális lányokat keresnek....

2019. jún. 26. 21:05
 14/29 A kérdező kommentje:

Már másfél éve nem változtatok semmin és nem történik semmi, szóval valamit biztosan rosszul csinálok.

Mentségemre viszont kevés egyedülálló nagyjából velem egykorú férfi vesz körbe, ez is baj, de nekem ezek a szórakozóhelyes ismerkedések nem igazán adták, főleg mint már említettem nem igazán jöttek oda hozzám, nem tűntem biztos jó húsnak, vagy hogy mondjam😆

2019. jún. 26. 21:05
 15/29 anonim ***** válasza:
39%

#12-#13

Ne itt vitázzatok mert választ várok :D

A normális pasik a normális nőket keresik a normális nők meg engem

Pont :D

2019. jún. 26. 21:06
 16/29 anonim ***** válasza:
56%

# 13

Nem. A népszerű srácok járnak a népszerű lányokkal, a normális srácok meg messziről figyelik őket.

2019. jún. 26. 21:07
 17/29 anonim ***** válasza:
78%
Már nem néztem melyik sorszámú volt a válaszom, de én kérdeztem a kilókat, azta, az egyáltalán nem sok.. És intelligencia, nem is arra gondolok hogy mihez értesz hanem hogy ha van egy helyzet mennyire kreatív az ember.. Pl régesrég még 2003 Szilveszterén harmadik randi az exemmel, pszichológus hallgató volt és a metró aluljáróban egy srác ránk akaszkodott hogy vegyünk tőle petárdát, a lány próbálkozott volna magyarázkodni hogy nem, én meg mondtam hogy ok meglátjuk de nehogy valami másodosztályú kanócos szrt addj.. Húztam az időt mer tudtam hogy jönnek a barátaink, és mikor megjöttek mondtam hogy mi most elmegyünk pénzt kivenni stb.. Na utána féltem hogy a lánynak ez hogy jön le mert végül is átvágtam a srácot.. De valóban az is számít hogy legyen a pasival közös érdeklődésetek, hiába kezdem el neked mondani hogy Messi mennyire nincs formában , ha meg sem akarod hallgatni mert annyira herótod van a focitól vagy más felvetett témától akkor kérdéses hogy van-e jövője..:)
2019. jún. 26. 21:08
 18/29 anonim ***** válasza:
63%

Ne akarj népszerű lenni. Ne a barátnőid után menj.

Önmagad legyél és ezért fognak szeretni.

2019. jún. 26. 21:08
 19/29 anonim ***** válasza:
78%

Adj a külsődre, kozmetikus, smink, előnyös ruha. Előnyös trendi frizura, fiatalos modern. Pasik látványra mennek!

Azon túl ne legyél buta, megcsaló, meg aranyásó, attól rettegnek.

2019. jún. 26. 21:16
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Én szívesen megismernélek jobban ha gondolod írj és beszélgetünk. :) 20/F
2019. jún. 26. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!