Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek népszerű a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek népszerű a fiúknál, pasiknál?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nincsen barátom, szeretnék népszerűbb lenni a pasiknál.

Nem vagyok csúnya egyáltalán, mondták már, hogy szép vagyok. Oké nem vagyok instagram modell, de hát nem kell mondig a csábításhoz úgy kinézni mint egy címlaplány.

Szőkésbarma hajam, barna szemem van 166 cm vagyok, alkatom most közepes, nem vagyok se sovány, se kövér, de biztosan fogynom kellene, tudom.

Én az a lány vagyok, akihez nem annyira szoktak odamenni a fiúk szórakozóhelyen, persze előfordul, inkább a barátnőimhez. Tehát külsőte valóban nem lehetek kimagasló.

Mit csináljak hogy népszerű legyek?

A testemen csak mértékkel tudok változtatni, de ennyi lenne a titok nyitja csak?

2019. jún. 26. 20:47
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
23/L
2019. jún. 26. 20:48
 2/29 anonim ***** válasza:
59%
Illegtesd magad, menj el bulikba legyél rámenősebb, sz0pjál le egy pár srácot csak úgy, utána már valószínű, hogy népszerűbb leszel, és többen beszélni fognak rólad. Jobb nem jut eszembe.
2019. jún. 26. 20:51
 3/29 anonim ***** válasza:
47%

És mi a helyzet a belsőddel?

Őszintén szólva ez jobban érdekelne

Arról is mesélhetnél nekem kicsit

4/29 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom nem az én korosztályomnak szeretnél tetszeni, de szerintem olyan sokat ne változtass a testeden, hidd el a kisugárzás az intelligencia szerintem messze többet számít mint a tökéletes alkat.. Mondjuk huncut vagy mert a kilókról hallgatsz:) Az is számít hogy milyen típusú pasit szeretnél..
 5/29 anonim ***** válasza:
91%
"Népszerű" lenni,hát nálam nem itt kezdődik egy nő...
 6/29 anonim ***** válasza:
63%
Eddig csak a külsődről írtál, a belső tulajdonságaidat pedig meg se említetted. Ez baj...
2019. jún. 26. 20:53
 7/29 A kérdező kommentje:

60 kg vagyok.

Régebben több önbizalmam volt, de pár rossz élmény után visszahúzödpbb lettem. Ha jól érzem magam egy ember/emberek közelében nagyon megered a nyelvem, humorom is van elvileg.

Intelligencia, ez kinek mit jelent. Intelligens vagyok, amihez értek, atomfizikus nem vagyok, politikához sem értek 😃

2019. jún. 26. 20:55
 8/29 A kérdező kommentje:
Visszahúzódóbb*
2019. jún. 26. 20:56
 9/29 A kérdező kommentje:
Ja igen, bulikba nem szoktam mostanában járni
2019. jún. 26. 20:57
 10/29 anonim ***** válasza:
25%

ma 20:55

Haladunk :)

Mit szeretsz? Mi köt le egy nap?

Mi a hobbid? Az álmod, a céljaid,

Mi az ami taszít? Mitől félsz?

2019. jún. 26. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!