Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában tényleg ennyire népszerű ez a 3as szex?
Jaja.
Az, hogy melyik népszerűbb lehet vitatkozni, mert ha a hetero párokat nézzük valóban a 2ffi1nő megy, de ha a biszexeket, akkor a 2nő1ffi.
Eddig is elég népszerű volt. Főleg azoknál akik még nem próbálták ki, és már nagyon kiszeretnék.
Engem mind2 felállás izgat.
L
Népszerű amúgy, rengeteg olyan lánnyal beszélgettem, aki megnyílt és bevallotta.
Akikből ki se nézné az ember,aranyos, cuki csajok is.
Nekem a barátnőm nem nyitott ilyen dolgokra, pedig én nagyon az lennék.
Nem erőltetem a lelki dolgok fontosabbak, szerelem többet ér, mimt h behódoljon.
De a fantáziám nagyon is izgatja, mivel tudom h sokan bele mennének.
Volt benne részem, egy párhoz csatlakoztam, ha nem is lehet népszerűnek nevezni, sokaknál inkább csak a kíváncsiság ami miatt kipróbálják :)
25f
Na igen!
Annyira népszerűmhogy aki általánosítva mondja ezt a hülyeséget,annak még a saját barátnője se nyitott!
Hagyjuk már ezt a brmságot.
Jár ide azoldalra néhány ember aki úgy tesz mint ha. Aztán ha akció van.Behúzzák fülüket farkukat!
Meg a 18-25 éves korosztály aki véletlen egyszer egy buliban részegen benne volt ilyenben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!