Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, inkább egy népszerű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, inkább egy népszerű fiúval jöttök össze vagy egy kevésbé népszerűvel?

Figyelt kérdés
Melyik vonzóbb nektek? Tegyük fel, hogy nagyjából ugyan úgy néznek ki, hasonló tulajdonságokkal beszélnek, csak az egyiknek alig van barátja, a másikkal mindenki jóban van.

2018. ápr. 9. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a kevésbé népszerűt választanám. Nem szeretem a tömeget és a sok embert, nem érezném jó magam, ha mindenki az én barátomon lógna.
2018. ápr. 9. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Kevésbé népszerűt választanám én is.
2018. ápr. 9. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Kevésbé népszerűvel.
2018. ápr. 9. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Hat az ilyen népszerűség úgyis csak addig tart amig egy helyen van az ember. Egy várossal odébb megy es nem fogjak tudni ki az. Meg az hogy sok felületes haverja van nem egyenlő a népszerűvel. A népszerű szerintem max a középiskolában xy aki az aktuális alfahim a kiscsajok körében, en felnőtt embereknel meg nem nagyon lattam ilyet. Hogy valaki csak azért lenne potenciális partner mert népszerű.
2018. ápr. 9. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ultragáz, hogy hazudtok! Pont az ellenkezője módon működnek a nők!
2019. szept. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!