Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak egy smárolás volt de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy smárolás volt de halálosan beleszerettem?

Figyelt kérdés

Egy mersz vagy mersz játékon belül azt kaptam, hogy smároljak ezzel a sráccal. Megtettem, mert végülis azt hittem, hogy ez nem olyan nagy dolog....de legbelül éreztem, hogy az igazi személyiségem nem ezt tette volna. A baj az, hogy azóta totálisan beleszerettem....imádom a kidolgozott testét és azt, hogy olyan csendes mint én. Az álmaimban is megjelenik kicsit "érdekesebb" szituációkban...

Nem látom magamat vele összejönni, és nem is szeretném, mert osztálytársam. De nem tudom kiverni a fejemből, az utolsó hetekben azon vettem észre magam, hogy egyfojtában bámulom.

Ilyenkor lene jó belelátni a gondolataiba és megtudni, hogy csak engem mozgatott meg az a csók, vagy ő is érzett valamit....

Tehát, segíthetne valami azon, hogy elfelejtsem?

2019. jún. 26. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle
2019. jún. 26. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Mintha promóztak volna hasonló témájú filmet a facen egy hirdetésben...

Érdekes

2019. jún. 26. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Tudod, ez olyan, mint mikor azt mondják valakinek, hogy "ne gondolj a rózsaszín elefántra! Természetesen rögtön megjelenik. Nem tudod a szívedet becsapni.

Hát ez majd kiderül. Ha van dolgotok, akkor úgyis összejöttök, ha meg nem, akkor nem.

Ő nem bámul téged? Ő hogyan csókolt? Forrón vagy csak gépiesen?

2019. jún. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!