Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beleszerettem egy házas nőbe,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy házas nőbe, aki nálam bő 5 évvel idősebb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő is kedvel engem. Megkockáztatom, hogy szeret is. Viszont a férjét sosem fogja elhagyni.

Tudom, hogy max szex jöhet vele össze. Ti belemennétek?

2019. febr. 8. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Gáz a férje nagyon az ágyban de gazdag is, ezért a feleségének csak szeretőre van szüksége, így soha nem lesz igazi kapcsolatotok. Csak alkalmanként dugtok. Ez is teljesen rendben van, csak ne fogd fel úgy, hogy ez egy valódi párkapcsolat, mert nem az.
2019. febr. 8. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Felejtsd el
2019. febr. 8. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Keress magadnak korban hozzád illő ,független nőt!

Mindhárman jobban jártok!

2019. febr. 8. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
Még jó hogy! Amúgy ha ő is beléd szeret akkor akár át is pártolhat hozzád. De ebbe ne éld bele magad. Ha kihagyod bánni fogod míg élsz. Ha megteszed akkor egyel kevesebb dolog miatt fogsz bánkódni. :) Persze a te érzéseid és viszonyulásod ne vetítsd ki őrá. Lehet h ő annyira nincs benne ebben az álomban mint amennyire te benne vagy. :D
2019. febr. 9. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, ne tegyél tönkre egy másik családot. A család nem csak abból a két emberből áll, ott vannak a rokonok is, mindenki helyzetébe képzeld magad bele.
2019. márc. 10. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja, és hagyjuk ezt, hogy beleszerettél, szerintem 5 év múlva már nem lennétek együtt, akkor meg késő lenne a házasságát megmentenie, tehát a kaland nem érne annyit.

Amúgy ez hogy van, ha sokan szavazunk arra, hogy ne tedd, akkor nem teszed?

2019. márc. 10. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!