Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy közel 40...

Beleszerettem egy közel 40 évvel idősebb férfibe. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tegyek,beleszerettem én csak egy tini vagyok ő pedig már felnőtt férfi.

Mindig megdicséri a külsőm,a személyiségem,hozzám ér, és már meg is csókolt egyszer.

Tudom,ennek nem nagyon lehet jó vége de ha egyszer szeretjük egymást?

Kérlek segítsetek, mit tegyek?

2018. jún. 3. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az, Vajna Timike?
2018. jún. 3. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség és apukád biztos szakszerű választ ad majd.
2018. jún. 3. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A viccen túl: nagyon szomorú, hogy egy nyilvánvalóan pedofil férfi szabadon fogdoshat, csókolgathat kiskorú lányokat minden következmény nélkül. Nyilván jó szemmel választja ki az áldozatát, megérzi, melyik az a - feltehetően rossz családban felnőtt, apa által elhagyott vagy elhanyagolt, apapótlékot kereső és komplexuxos - kislány, aki vevő a perverz közeledésére :( Mondanám, hogy remélem, valaki feljelenti, de sajnis tudom, hogy a pedofíliának Magyarországon nincs következménye. Sajnos.
2018. jún. 3. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Buta kislányka. Milyne személyiséged? Neked még nincs is, de ha van is, pedofil papát biztosan nem az érdekli.

Ne legyél már buta :( Fel kell jelenteni a vén ruhadékot.

2018. jún. 3. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Szeress belém:)
2018. jún. 3. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
"Tudom, ennek nem nagyon lehet jó vége..." Hát, szerintem sem. Ha meg te is tudod, akkor eszerint kellene cselekedned.
2018. jún. 3. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg ketlem, hogy bármelyikőtök részéről is, valódi szerelemről, szeretetről lenne szó, még ha te így is érzed.
2018. jún. 3. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez elég nagy korkülönbség.. ilyenkor még az ember inkább a szerelembe szerelmes.. ne bántódj meg rajta..
2018. jún. 14. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!