Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem egy teljesen hetero nőbe, aki ráadásul 18 évvel idősebb tőlem? 20/L
Azt tudni kell, hogy én biszexuális 20 éves lány vagyok, még tanulok. Volt pár évvel ezelőtt egy hosszan tartó szerelmem, soha nem volt semmi, de 3 évig padlón voltam miatta...
Most más a helyzet, beleszerettem egy tanárnőbe. Sajnos engem nem tanít, ebben az évben befejezem ezt az iskolát. Ő egyedül él, egyszer beszélgettem vele ilyenről, neki egy másik nő abszolút nem pálya. Elég jóban lettem vele, mély barátság szövődött köztünk, ami nálam átfordult. Nagyon szeretem, csak ő jár a fejemben minden áldott nap. Nagyon fáj, hogy nem mondhatom el neki, nem szeretném őt bajba keverni. De amikor befejezem a sulit, félek hogy ki fog törni belőlem. Nagyon szeretném őt megszerezni, szerintetek mit lépjek?
Az utóbbi hónapokban nem merek vele beszélni se, hátha túlságosan nyomulósnak érez és egyből elhajt...
Nagyon hiányzik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!