Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az osztalytarsam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az osztalytarsamba, de picit komplikalt a helyzet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én : (15/F) Szoval. Most vagyok elsos gimibe, es van egy lany osztalytarsam (14/L) aki mar golyatabor ota bejon. Suli elso par napjaba meg nem nagyon beszeltunk, golyataborba is keveset, de suli kezdes utan egy hettel kb mar nagyon joba lettunk, mondhatni nekem o a legjobb lanybaratom, en meg neki a legjobb fiubaratja. Most azon a ponton vagyok, hogy teljesen beleestem.. Az a gond, hogy a lany pont illik hozzam, nagyon sok kozos van bennunk, stb, csak ugye sajnos osztalytarsam, de most ettol legyszives vonatkoztassatok el. A lany messze lakik tolem, busszal kb 1 ora, de szerintem ebbol nem lenne gond mert vegulis egy suliba jarunk.. A lanyban az a furcsa, hogy neha nagyon ugy viselkedik, mintha bejonnek neki, viszont neha meg hanyagol engem.. De amikor hanyagol engem, kozbe mas fiukkal is van, ami eleg zavaro. Hangulatingadozasai nagyon suruek sajnos, szoval peldaul van hogy hirtelen nagyon szomoru lesz, es en helyzetembe baratkent nem nagyon tudok ilyenkor mit csinalni, beszelni sem lehet vele ilyenkor, de ha jarnank, akkor megpuszilnam vagy simogatnam, hogy jobban legyen kicst.. Nem bulis nagyon, mivel messze is el belvarostol, meg szulei is szigoruak ilyen szempontbol, mert egy igazan szep lanyrol van szo vegulis.. De novemberbe valamikor elmenne egy hazibuliba ahova mondta h jojjek el, de jelenleg kisebb komplikaciok miatt ugy nez ki h nem biztos h el tudnek oda menni.. Es felek, h ott smarolna valami mas sraccal.. Ha viszont elmennek, akkor erosen gondolkodnek azon, h ott mit csinaljak, bevalljam mit erzek/lesmaroljam/egyeb.. Valaki tudna segiteni nyomorusagos helyzetemen?😭

2016. okt. 15. 17:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Kiegeszites: Minden nap beszelunk messengeren, szivcskeket kuldjnk egymasnka ezerrel, es azt mondta szeret velem beszelgetni mert velem mindent megbeszelhet, amit picit furcsallok mert tenyleg mindenrol beszelunk, de lany/pasi ugyeinkrol nem..
2016. okt. 15. 17:32
 2/6 anonim válasza:
Attól függ ha a lány erős "jeleket" küld akkor mond meg neki az érzéseidet ha kis jeleket küld akkor utalj az érzéseidre nehogy tönkremenyen a barátságotok ez mind a házibuli elött. Probálj meg ott lenni a bulin és majd ott jólérzitek magatokat....eggyütt.
2016. okt. 15. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet pont attól vannak a hangulat ingadozásai, hogy nem tudja mit érzel. Szerintem mondd el neki őszintén, így a lesz a legjobb.
2016. okt. 15. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem hogy B.A.Z megyébe laktok?
2016. okt. 15. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem BAZ megye.
2016. okt. 15. 19:46
 6/6 anonim válasza:
úristen nálam is ugyan ez a helyzet .. írj majd h mi volt. csak nálam a fiú csinálja ugyanezt mint a lány :/ ja meg mi nem írunk szievskéket de m1 . ha van kedved írhatsz, hogy hogy alakulnak a dolgok 15/L
2016. okt. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!