Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe? Hallgassak inkább vagy elmondjam neki?
Lassan 3 éve tart a dolog, elején nem gondoltam volna, de 2 éve beleszerettem! Most már annyira rossz és őrlődök,hogy a hiánya szinte már fáj,pedig heti rendszerességgel találkozunk és kb 2 naponta beszélünk is,de többre vágyok. Vele lenni, vele közös programokat szervezni, mellette ébredni..normális kapcsolatot. Néha úgy tűnik, mintha ő is többet érezne irántam, gondoskodó,félt,törődik velem..néha meg olyan "haveri".. Többször mondogatta már, hogy únja és kirakja az asszonyát, ezt kb fél éve mondogatja.. mindent megtudunk egymással beszélni,úgy érzem ő a lelkitársam, de az érzéseimet eddig sohasem mertem elmondani.. félek a visszautasítástól, illetve, hogy ha bevallom és ő nem úgy érez,akkor vége lesz az egésznek. Annyira tanácstalan vagyok.. Van egy 5 éves kisfia, én kész lennék felvállalni az egészet és persze a gyereket is teljes mértékben! Mit tanácsoltok? Nyíltan őszintén elmondjam mit érzek vagy csak utaljak rá,hogy ő mit szeretne vagy hogy gondolja meddig mehet ez az egész?
23/L
Beleszerettél egy házas férfibe? Ráadásul 3 éve csalja veled az asszonyt. >.>
Rossz vagy kislány.
Nem a szerető teszi tönkre a kapcsolatot, hanem a házas fél, aki félrelép ;)
Kérdező, látom, hogy ez lassan felőröl téged... valamit lépned kéne. Szerintem a pasi nem hagyná ott a nőjét, mivel már három éve vagytok együtt úgymond és még nem tette meg, nem is utalt rá (a leírásof alapján gondolom ezt). Te egy barát vagy extrákkal vagy ilyesmi. De hogy valamit előrelépj, mond el neki, legalább megbeszélitek, hogy mi legyen az elkövetlezendőkben. Ha nem akarja tovább, akkor méltósággal viseld. Viszont vigyázz, nehogy kihasználja a ragaszkodásod!
Naiv elkézelés hogy a férfinak ítélik a gyereket.
Ha egy apának meg választania kell a gyereke meg a szeretője közt..igazából nincs is választás mert ez nem kérdés.
Utalj rá, h te többet is szeretnél tőle, mert ha nem mondod el neki akk csak tovább örlődsz. Így megtudod h ő h érez irántad.
Szerintem nem érez többet irántad mert akkor már rég kilépett volna a házaságából, de kitudja? Egy próbát mindenképp megér. Ha nem teszed meg akkor azon fogsz kattogni h mi lett volna ha...?
Ha azt mondja h ő nem érez irántad semmit, akkor jobb h ha befejezitek a köztetek lévő viszonyt, mert ezt a végén te szívnád meg, és neked fájna a legjobban.
" Többször mondogatta már, hogy únja és kirakja az asszonyát,"
Ócska duma, sosem fog lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!