Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan küzdjem le a félelmemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjem le a félelmemet? 22L

Figyelt kérdés

Eddig csak egy fiúval szexeltem 4 éven keresztül. Szakítottunk.

Most adódott egy alkalom, hogy mással is kipróbáljam. Van egy férfi aki nekem nagyon tetszik, és már megbeszéltük, hogy amikor én készen állok rá, akkor le fogunk feküdni. Nagyon szeretném, de jobban félek mint az első alkalomkor (a volt barátom nem volt más lánnyal előttem, ez a férfi viszont volt). Nem gondolom magam vonzónak, nagyon kicsik a melleim, és félek, hogy nem fogok neki tetszeni, vagy nem fogom azt nyújtani amit szeretne. Elég rámenős, és félek, hogy valami olyasmit akar, amit én nem szeretnék, de nem merném megmondani.

2019. jún. 26. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:

"nem merném megmondani" - A hiba itt van. Ez egy olyan dolog, amit felnőtt emberek megbeszélnek. Pl. neki is elmondhatnád ugyan ezt. Hidd el, figyelni fog rád ;)

Amúgy meg ő vonzónak talál, ha le akar feküdni veled ;)

2019. jún. 26. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne izgulj,egy lányon ne a cici a legfontosabb dolog.Két felnőtt emberről van szó,csak azt tedd meg amihez kedved van,teljesen mindegy ,hogy ő mit akar.
2019. jún. 26. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Csukd be a szemed.
2019. jún. 26. 11:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyat tenne veled, amit te nem akarsz, azonnal leállítod. Sok férfinak vonzó a kis mell. Amúgy meg próbáld már meg kicsit élvezni az életet:)
2019. jún. 26. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Jaj ne már megint a kis melles hisztinek álcázott kamu...
2019. jún. 26. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
"Azt majd akkor megyünk át a hídon, amikor odaértünk..." Mondta Kunhalmi Ágnes és összekuncogta magát.
2019. jún. 26. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szóval félsz hogy bevágja fingóba az öreg tapasztalt, azzal a dumával hogy az előző lányok is sikongatva élveztek tőle?
2019. jún. 26. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ilyen nyuszi. Ha olyat szeretne amit te nem akarsz, akkor nyugodtan mondd meg neki h egyenlőre te ezt még nem szeretnéd, talán majd kicsit később. Első alkalomnál amúgy se jó mindent bevetni.

Ha vonzó számodra a férfi, és ha kívánod vele a szexet, akkor küzd le úgy a félelmedet h megléped azt h lefekszel a férfival.

L

2019. jún. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!