Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyne küzdjem le a félelmemet?
Figyelt kérdés
A barátommal elég régóta együtt vagyunk megbízok benne tudom hogy tudja használni a gumit de én akkor is félek hogy kiszakad és bekövetkezik egy nem várt terhesség. 18 éves vagyok nem akarok még fogamzás gátló tablettát szedni. Mit javasoltok?2015. jan. 24. 21:43
2/6 anonim válasza:
Elég értelmetlen amit irtál "tudja használni" a szakadás az anyaghiba miatt következik be, nem a rossz használattol (ha nema fejére huzza nem tudja rosszul használni). Millió az egyhez hogy kiszakad, de még akkor is kicsi a teherbeesés esélye, nem kell izgulnod annyira.
3/6 anonim 

válasza:

Mi 1,5 évig használtuk az egyik barátommal a gumit minden gond nélkül. Aztán összekerültem egy olyannal, aki nem tudta használni, nála kiszakadt, de az meg olyan hamar megtörtént, hogy alig történt még valami. Szóval szerintem emiatt nem kell félned.
4/6 A kérdező kommentje:
Olvastam hogyha nem megfelelően kerül felhelyezésre könnyen kiszakad erre értettem azt hogy tudja használni. Nekem ez lesz az első ő már korábban is élt nemi életet.
2015. jan. 24. 22:16
5/6 anonim 

válasza:

Hát esetleg legyen mindig félretéve 6-7.000 forintotok eseményutáni tablettára...
És a párod ne élvezzen el az óvszerben,hanem a végén húzza ki és élvezzen máshova.
6/6 anonim 

válasza:

Azért a gumik nem szoktak túl gyakran kiszakadni. Aki itt azt írja, hogy neki sorozatban 2-3 vagy ég több kiszakadt, az valamit nagyon elcseszett.
9 éve használok gumit, de egyetlen egyszer sem volt probléma (lekopogom azért, mert nem is szeretném).
Ha meg életedben egyszer kiszakad, akkor egy szem esemény utáni tabitól sem fogsz meghalni meg meddő lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!