Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a szextől való félelmemet?
Fitymaszűkületem van, ami olyan enyhe, hogy az urológus szerint sem igényel műtétet.
Azonban nem igazán merek emiatt közeledni a nők felé, illetve a szextől is félek. A fitymám eléggé zavar, mert a makk mögött közvetlenül megáll, itt erősebben kéne húzni, hogy hátra menjen, de nem merem, félek, hogy baj lesz belőle ha erőltetem, esetleg hátra akad. Mereven volt, hogy használtam "síkosítót", amivel hátrébb ment mint szokott, de utána nehezen tudtam csak visszahúzni a makkra a fitymámat.
Illetve bőrhibám is van a makkon, és félek, hogy ez riasztó lehet sokaknak.
Hogyan küzdhetném le ezeket a fóbiáimat?
#1 Ezt jó hallani, én most vagyok 20, de egyszerűen félek a szex gondolatától is, hogy bereped a makk, hátraakad a fityma, vagy elszakad a fék.
Plusz mereven is csak úgy tudom hátra húzni, hogy a fityma közvetlenül a makk pereméhez ér, igyekszem tornáztatni, de nem merem eléggé.
#2 Igyekszem, de nem merem erőltetni, plusz mereven nem is nagyon lehet, a makkról lemegy, de mögötte közvetlenül megáll, a doki azt mondta ez is normális.
Lankadtan elméletben teljesen hátra lehet, de magamnak nem tudom, egyszerűen félek erősebben hátra húzni, pedig az urológusnak ment, de nekem ez pszichésen nehéz. Egyszerűen félek tőle.
Amúgy minden nap hátra húzom, tisztítás miatt, de önkielégíteni is heti 3-5 alkalommal legalább szoktam. Igyekszem kicsit hátrébb húzni, de valamiért van bemmem egy erős félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!