Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gaz az ha 19 evesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gaz az ha 19 evesen szexbol tartom el magam?

Figyelt kérdés

18evesen elkoltoztem otthonrol. Egyetem mellett dolgoztsm en de abbol nem eltem meg.

Ezert ezt a penzkereseti forrast valasztottam.

Nagyon kell magam szegyellni?

Nem akarom sokaig csinalni de nem latok kiutat...

2019. jún. 25. 21:28
1 2 3
 11/29 Mjanos24 ***** válasza:
Ez a te magándolgot,ha úgy is nem sokáig csinálót,nem kell emiatt szégyenli magatad!,mennyit keresel velle,mennyi nálad 1óra?
2019. jún. 25. 21:50
 12/29 anonim ***** válasza:
Az erkölcsi része lényegtelen, jó esetben lelkileg sem sérülsz. De még mindig ott van az, hogy kb. 100-szor! nagyobb az esélye annak, hogy bármilyen erőszakos cselekmény áldozata legyél (gyilkosság, emberrablás, szervdonor, vagy csak szimpla verés...).
2019. jún. 25. 21:50
 13/29 StevenUp ***** válasza:

Ne haragudj de mivel sokan vagytok a szakmában ezért egymás árait nyomjátok le

Namármost

Ha te 5k ért csak kedvesen köszönsz akkor kb nálad minimum 10-15 rongy egy szimpla cida

Annyit viszont nem ér a dolog mert 15 rongyért elviszek egy csajt ebédelni és még meg is dugom

Nálad olyan 30-40 körül kezdődne egy dugás és itt számoljuk bele hogy 40 rongyért az ember zsákbamacskát vesz mert nálad jobb nőket 70-80% olcsóbban megkaphat az ember rosszlányokon aki érti is a dolgát...

De nálad semmi referencia semmi kép semmi nincs ami az emberben azt az érzést keltené hogy "Ez igen ezért a nőért Megéri 40-50 pénzt kiadni..."

Szóval elég gáz ha belegondolsz hogy kicsi az esélye hogy ár érték arányban megfelelő szolgáltatást tudnál nyújtani Bárkinek..

2019. jún. 25. 21:52
 14/29 anonim ***** válasza:
Mennyi vagy egy órára? :)
2019. jún. 25. 21:53
 15/29 anonim ***** válasza:

Ím az amerikai prostik elleni bűncselekmények statisztikája:

[link]

51-szer több prostit ölnek meg, mint a második legveszélyesebb női munkakörben (italbolti eladó).

2019. jún. 25. 21:56
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Jól teszik. Így is elég qrva van. Nem sajnálom őket.
2019. jún. 25. 21:58
 17/29 anonim ***** válasza:

15, nem támadásból, de mit gondolsz, ezek az erőszakos cselekmények, milyen arányban kerülnének utcára ha nem lenne/lehetne hivatásos prostituált?

Tudom nem ezért linkelted.. csak volt egy beszélgetésem anno erről egy egyetemi docenssel, és ő mondta, hogy társadalmilag nagyon komoly veszélyt jelentene ha a sok frusztrált férfi nem elégülhetne ki még pénzért se, és nagyban megemelné az abúzus illetve erőszakos bűncselekményeket.

Hangsúlyozom nem támadásként írtam, és kioktatni sem szeretnélek, csak érdekességként szóltam hozzá.

2019. jún. 25. 22:00
 18/29 anonim ***** válasza:

Mivel a te választásod -ahogy írtad - így szerintem semmi jelentősége, hogy itt mit írnak erre. Valószínűnek tartom, hogy a sok negatív és elítélő hozzászólást nem érett, felnőtt férfiak írják, hanem frusztrált gyerekek. Mintha olyan baromi könnyű lenne a mai világban előteremteni annyi pénzt, amiből egy 19 éves lány esetleg egyedül tud fizetni egy albérletet és emellett mondjuk még élni, szórakozni, kikapcsolódni is akar. Nem csak dolgozni és tanulni és dolgozni és tanulni már 19 évesen. Amikor még gyereknek kellene lennie! De a jelenlegi vezetés nem teszi ezt lehetővé. Még be sem fejezted az iskolát már hitellel indulsz. Csoda, ha nem mindenki vágyik erre? Nyilván elfogadottabb, ha valaki nem ezt az utat választja, hanem dolgozik. De mindenki saját maga rendelkezik az élete felett. Csinálja amit szeretne vagy amit ő akar, csak ne okozzon ezzel kárt másoknak. Ennyi! Elég nagy bajban lenne a sok álszent, negatív kommentelő, ha nem lennének prostituáltak. Mert akkor még pénz ellenében sem lehetne szexben részük soha! Arról nem beszélve, hogy próbálja ki bármelyikük csak egy hónapra, hogy milyen ezt csinálni. Attól függetlenül, hogy a kérdező szabad akarata, hogy így döntött.

Én azt mondom, hogy nem kell magad szégyelni emiatt. Csak nem kell mindenkinek reklámozni!

48Ffi

2019. jún. 25. 22:22
 19/29 anonim ***** válasza:
Te ezt az eletformát vállasztottad. Vagy belecsapsz a lecsóba rendesen vagy nem. Majd megtalálod a helyedet. Szerintem ennyi idősen kevesen vannak akik nem vesztek volna el a te helyzetedben. Persze a könnyű életüek mindig lefognak szólni mert ők nem tudják milyen nehéz helyzetekbe is lehet kerülni.
2019. jún. 25. 22:23
 20/29 anonim ***** válasza:
Borzasztóan gáz, de a te életed felett én nem fogok bíráskodni.
2019. jún. 25. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!