Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gaz az ha 19 evesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gaz az ha 19 evesen szexbol tartom el magam?

Figyelt kérdés

18evesen elkoltoztem otthonrol. Egyetem mellett dolgoztsm en de abbol nem eltem meg.

Ezert ezt a penzkereseti forrast valasztottam.

Nagyon kell magam szegyellni?

Nem akarom sokaig csinalni de nem latok kiutat...

2019. jún. 25. 21:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Eléggé gáz, de a te életed
2019. jún. 25. 21:32
 2/29 A kérdező kommentje:

Bocsi.

19eves lany.

2019. jún. 25. 21:33
 3/29 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nem kell magad szégyellni. Az más ha az ember végigdugatja magát az ismerősi körével mert miért ne, meg más az is ha konkrétan ebből él. Biztos csinos lany lehetsz egyébként ha megy is a dolog, fel a fejjel😄

19f

2019. jún. 25. 21:35
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
És ha gáz akkor abba hagyod? A Te életed!
2019. jún. 25. 21:38
 5/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Nagyon kedved vagy koszonom.

6/29 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem kerülsz bajba,és időben abba tudod hagyni. 🤔😬
 7/29 anonim ***** válasza:

Toljad neki, ne törődj másokkal, vagy az elvárásaikkal, tudod, hogy miért csinálod, s mik a céljaid.

Nyilván lelkileg nem teljesen egészséges, mert kiéghetsz miatta, de a "könnyű" pénznek ez az ára.

Pro és kontra mindig van.

Tippként maximum annyit tudnék ajánlani, hogy olyan kuncsaftkört alakíts ki akik viszonylagosan fixek és visszajárnak hozzád, így talán lelkileg annyira nem lesz majd megterhelő számodra.

2019. jún. 25. 21:39
 8/29 Whitewolf19 ***** válasza:
100%
Pénzed később is lehet.. de ez örök bélyeg. Szerintem számodra sem az ételre kellett a pénz, hanem a luxust fenntartani.. és igazából ezzel a szende módon leírt sorokkal sem változtatsz a tényeken..
2019. jún. 25. 21:40
 9/29 anonim ***** válasza:
52%
Eh milyen gusztustalan lények vannak🤢 Pénzért akármit, más nem számít. Komolyan hányni tudnék az ilyeneketől.
2019. jún. 25. 21:48
 10/29 Whitewolf19 ***** válasza:
100%
Más emberek napi pénze az 5 ezer forint.. :) Amit több órával keres, rendes termelő és hasznos tevékenységgel, vagy ezek felügyeletével... a Prostitúció olyan, mint a drog terítés a fekete piacon.. haszontalan és kártékony.. és szomorú, hogy igény van rá.. mert az emberek egy része nem tud kapcsolatot kialakítani..
2019. jún. 25. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!