Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ha egy lány perverzebb kérdést tesz fel, vagy kommentet ír azt már kamunak nézik?
Elegem van, hogy nem oszthatom meg a szexuális vágyaimat/véleményemet itt, nem is kérdezhetek anélkül, hogy azt írnák, hogy kamu vagy biztos meleg vagyok...stb
A neten mindenki felszabadultabb, ha nem adod az arcod akkor minek színleld az erkölcsös lányt??
Én lány létemre vad dolgokról tudok fantáziálni és szerintem nem vagyok egyedül!
Sajnos a GYK-val is az történt, mint kb mindennel kis hazánkban. Régen az oldal jó volt, lehetett barátkozni, én házasságról is tudok, ami itt indult.
Ma mindenki nagyon okos, mindenbe beleköt. Ha nem is vigasztal, sajnos szinte minden fórum ilyen.
Meg azután arc nélkül mindig nagyobb a mellény is. Legtöbbször a nagy semmire. F, 39
Én nem csak fantáziálok róla. Neked is inkább ezt javaslom, sokkal jobb most ki és megélni a vágyaidat, mint évek múlva egy kapcsolatban nyöszörögni, hogy ezt sem próbáltam ki, meg azt sem. Én kipróbálok mindent amit lehet, és amiről azt gondolom, hogy egy kicsit is különleges!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!