Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy lány csak házasság után szexel?

Figyelt kérdés

2019. jún. 24. 21:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%

Azért ha a nő vár a házasságig, akkor lehet, hogy ugyanilyen férfit keres. És ha ilyen mentalitással vannak együtt, akkor máshogy gondolnak a házasságra, mint az átlag kúrópárok. Mondjuk ha vallásosak, akkor házasságuk tisztaságával Isten előtt felelősek, és nem fognak elválni. Vagy épp más problémájuk lesz a kapcsolatban, mint nektek, akik már 15 péniszt kaptatok mélytorokra, mégsem volt jó egyikkel sem, mert mindet elhagytátok. Ez a logikátok, hogyhogy nem tetszik?

Szép ez a naiv kérdés, és a sok ostoba válasz, de ezzel a megközelítéssel csak a felszínt karcolgatjátok.

2019. jún. 25. 00:25
 22/28 anonim ***** válasza:
26%
Az,hogy valami nagy irreális elképzelése van az életről.
2019. jún. 25. 04:28
 23/28 jdfGabrella ***** válasza:
25%
Hülyeség
2019. jún. 25. 14:51
 24/28 anonim ***** válasza:
47%

#21 Teljesen egyetértek a kommentjeiddel. Elfajzott a társadalom.

A tíz paracsolatban benne van a "Ne lopj". Ha lopásra adja valaki a fejét, azt elítélik az emberek a tette miatt, elvárják,hogy megbűntessék. De ott van ugyanúgy a "ne paráználkodj" is, jelentése ---> ne létesíts szexuális kapcsolatot házasságon kívül.

Miért ilyen képmutató a világ? Mindkettő főben járó bűn. Egyforma! És nem, nem ódivatú, ugyanis a Bibliáról.

Ezek alapján ha ellopom minden értéktárgyaaat, nem illet bünti, mert az már olyan ósdi, kegyetlen. Nekem nem volt laptopom, meg arany láncot, így elvettem a másét. Mert nekem ez jár(t). Megnézném hányan mondanák, hogy: "Na te szegény, ám legyen neked".

És egyszerűen képtelen felfogni az emberiség még mindig, hogy nincs különbség. Mindkettő kőbe vésett!

2019. jún. 25. 17:22
 25/28 anonim ***** válasza:
#17 mondtam egy szóval is, hogy ilyenekre gondolok? Nem legyél már ennyire barom. . 16.voltam
2019. jún. 25. 20:41
 26/28 anonim ***** válasza:

# 25

Lebarmozol egy nőt, hát szégyelld magad!

2019. jún. 25. 20:44
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Lehet,hogy a nők egy része képes szex nélkül leélni az életét.

A férfiak 99%-a sosem fog monogám maradni egy életen keresztül.

Ezt mondom úgy,hogy magam sem vonzódom ahhoz,hogy minél többel,bármi áron.

De az,hogy valaki 1 nővel szexeljen egész életében,vagy férfivel,ne próbálja ki mással,és ezt egy életen át tartani,biztosan nem egészséges.

Pár éven belül amúgy is ellaposodik a szex.

Ez még azoknak is nagy próba,akik amúgy fiatalon kiélték magukat,de aki sosem csinálta mással a házasság előtt,annál még nagyobbat fog borulni a bili.

2019. jún. 25. 20:47
 28/28 anonim válasza:

Ő dolga, mondjuk a helyébe lennék, nem így tennék.

Nem azzal van a gond, hogy hazassag előtt, hanem azzal, hogy fűvel-fával.

2019. jún. 26. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!