Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy intim kérdést irtok ki? akkor általában mennyi időn belül érkezik az első privát üzenet? :D
Figyelt kérdés
Ujjazás, szopás, szex, stb ilyen témák.2019. jún. 24. 19:45
11/21 anonim válasza:
Ha válaszolok, akkor is egyből kapom a privátokat.
12/21 anonim válasza:
Hát igen mikor kiírtam egy kérdést a szépség és divatba már jött is a harisnyás vagyis már többször is írt:D ja meg egy olyan pasi h fizetek neked pénzt ha eljösz hozzám és adok neked egy szexi rucit meg magassarkút és pózolj nekem :|
14/21 anonim válasza:
Szerintem amúgy nagyon lehangoló, hogy ennyire ez megy. Én srác vagyok, de ha nem írom oda egy kérdéshez, hogy srác vagy, kb témától függetlenül betalál valaki. De szexualitás témában, még ha kiírom, hogy srác vagyok, akkor is valaki csak megtalál néha. Hihetetlen.
17/21 anonim válasza:
Ahogy többen írták 10mp-en belül biztos, nem is egy. Múltkor fel perc alatt 5-t kaptam :DDD
19/21 anonim válasza:
Kb 10 màsodperc utànna még hónapokig
20/21 anonim válasza:
Pár másodperc. Fõleg ha írom a kérdésben, hogy még szûz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!