Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férifak! Egy érdekes kérdésre szeretnék többféle meglátást kapni. Van kedvetek válaszolni? (Főleg privát üzenetben)
Fiatalabb fiúk, Érett egyedülálló férfiak, és házasságban élő férfiak válaszára számítok, egy, a házassággal kapcsolatos kérdésemmel kapcsolatban. Minden olyan ember válsszát szívesen veszem, akinek van valamilyen (pozitív vagy negatív) véleménye a házasságról általánosan.
Aki fiatal és/vagy Aki egyedülálló idődebb férfi (25+): szeretne-e a későbbiekben házasodni, (igen/nem) miért?
Aki házasságban él: Miért döntött úgy, hogy házasodni fog? Mi volt az elképzelése fiatalon? Megváltoztatta-e Ön valaki befolyására ezt az elképzelést?
Köszönöm a válaszokat.
miért teszel fel ilyen hülye kérdést? most komolyan? szeretnétek e házasodni?!?!? nem vazze, egyedül akarom leélni az életemet a macskámmal, mert nekem nem kell szerető feleség és 2-3 gyerek...
bár megértem ha nem fogod fel, majd ha egyszer szerelmes leszel és találsz egy olyan lányt akivel minden szabad percedet meg akarod osztani, majd megérted.
31, házas ember, aki látja a szingli ismerősein, hogy legszívesebben fejbe lőnék magukat és már mindegy kivel randiznak, csak legyen valaki aki picit is törődik velük
Hölgyként tettem fel a kérdést, mert sok férfi ismerősöm van aki inkább élne bejelentett élettársi kapcsolatban élete végéig, gyerekkel meg mindennel, mintsem összeházasodjon, pénzt költsön a ceremóniára, mondván "hogy egy papírtól nem fogja jobban szeretni a mellette alvó nőt".
Kíváncsi vagyok különböző véleményekre.
És köszönöm a válaszod.
az esküvő nem kerül pénzbe az önkormányzatnál.
igen, mert a házasság a legmagasabb fokú, kölcsönös bizalomra épített kerete a családos létnek.
40F házas
ha így kérdezed az más:
aki azt hiszi pénzbe kerül a házasság, az hülye, mert nagyon olcsón is meg lehet csinálni, a családi esküvők meg nagyon ritkán jönnek ki mínuszban.
Majd miután rájön a pasi, hogy mennyi pénz és utánajárás van a házasságon kívüli gyerek papírjaival, na azután majd nem lesz kidumája a pénz.
A házasság egyfajta bizalom, ha valaki azért nem házasodik, mert fél, hogy el fog válni, annak nem megfelelő a kapcsolata.
Igen, szeretnék, elsősorban mert elég hagyománytisztelő közegben nőttem fel és ez formálta az értékrendemet is. Tény hogy elég nagy költségekkel járhat, de ez nem kizárólagos, nem csak a pénz számít.
Mellesleg egy nagyon jó lehetőség a kapcsolataid megerősítésére, néha jó összehozni az embereket.
24F
Házasság a leghivatalosabb formája az együttlétünknek. Nem volt kérdés hogy összeházasodunk. Aki szerint "csak papír" az egy kiskaput akar nyitvahagyni magának. Meg milyen már ez az "élettárs" dolog, kohányéknál elmegy. A másik hogy felnőnek a gyerekek 17-18évesek, te meg ott állsz a "párod, barátod, pasid, csajod, nőd" vagy tökmindegy mid mellett. Nem mások előtt cink hanem saját magatok előtt. Ilyenek jutnak eszembe hogy megkérdezi a kislányod majd hogy "Anyu ti férj és feleség vagytok?", "Nem kicsim mi csak járunk Apáddal."
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!