Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok privát üzenetben beszélgetni szexuális témáról?
Figyelt kérdés
akár fiú, akár lány!2018. jan. 7. 21:46
1/27 anonim válasza:
Igen ,annak idején beszélgettem.
kinek mi a véleménye a dolgokkal kapcsolatban,de mióta barátnőm van így azóta már őt faggathatom ezekkel a kérdésekkel.
2/27 anonim válasza:
Eddig még csak kétszer beszélgettem. Ebből egyszer a másik fél hozta fel elsőként.
3/27 anonim válasza:
Olykor. Ha akad hozzá értelmes beszélgetőpartner...
4/27 anonim válasza:
Igen szoktam de ehhez feltétlen szükséges, hogy érett gondolkodású, értelmes legyen a beszélgető partner! /F
5/27 anonim válasza:
Igen szoktam, ha értelmes az illető. Sajnos azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb van. 31N
6/27 anonim válasza:
Igen szoktam, ha van hozzá érdekes, értelmes partner. 18F
8/27 anonim válasza:
Régebben szoktam volt, ma már kevesebb az értelmes nő itt.
44F
9/27 anonim válasza:
Van egy nagyon jo pasi itt, ővele mindig. A szexualitás oldalon ugyan mimásról beszélhetnénk.
10/27 anonim válasza:
Igen, és mindegy hogy fiú vagy lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!