Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ti egy átlagos nap mennyi üzenetet kaptok a férfiaktól itt?
ma 15:25
Arra nem gondoltál hogy unalmasnak tartanak? Innentől kár rád időt pazarolni :)
Változó, de ha nagy átlagot kéne mondani, akkor napi 1. Főleg akkor ugrik meg az üzenetek száma, amikor a szexualitás kategóriában válaszolok.
Egy ideig szórakoztató, de ha nagyon a szex felé terelődik valakivel a téma, befejezem. Nem partnert keresek ezen az oldalon.
20
Változó, van amikor egyet se kapok. De most a karácsonyi időszakban sokan ráertek mert napi 20-25 privit kaptam naponta. Többnyire ha ebbe a kategóriába írok akkor kapot üzoket. Időnként teljesen random módom, szinte semmiféle szexuális dolgot nem írok de kapom az üziket amíg kapásból arra mennek hogy lefeküdnék-e velük.
Ha valaki a témáról kérdez amihez szóltam segítek nekik. Viszont amikor társkeresőnek vagy rosszlanyok.hunak hiszik az oldalt többnyire nem írok vissza, vagy ha éppen olyanom van néhány pasinak visszaírok aki szexet keres csak hogy amúgy 180 kiló vagyok vagy remélem a szakállam nem gond 😂
Minimum 3. A normalisabb hangvetelu uziknek orulok. Nemelyik ferfivel mai napig uzizunk.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!