Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki a kisebb vagy átlagos méretet szereti, vagy mindegyik a nagyot? Mekkora a minimum és maximum pénisz méret ami jó?
12-18cm.
Az ennél kisebbet és nagyobbat már nem igazán bírnám sajnos. Bár ezt nem tartom annyira fontosnak, hisz más többre volt képes pénisz nélkül, ujjakkal és nyelvvel.
Minimum 15, maximum 20 cm.
(van tapasztalatom méret terén, úgyhogy nem csak hasamra ütöttem, és úgy írtam.16 éve élek nemi életet.A kicsi semmire nem jó, max. a férfinek pisilésre.)
én pontos méretet nem mondanék mert nem voltam még annyi pasival hogy centire megmondjam mennyi a min és a max :D de szerintem is fontosabb hogy tudjon bánni vele
ne álszenteskedjünk, általánosságban szerintem egy nőnek is olyan vonzó tud lenni egy nagy farok mint egy pasinak a formás, szép mellek, még ha nem is valljuk be... de a kérdésedre válaszolva igen, van olyan aki kifejezetten nem szereti a nagyot mert már kényelmetlen
Egy átlagos vagina 7-10cm mély nyugalmi állapotban felizgatva 12,5/15 és nyúlik 20/23 ez egy átlag nő!A nők 7-15cm mélyek +vannak a big berthák(olvassatok utána).150% a minimum hosszabbodás de 200-300% simán.Tehát egy 12-15ösbe simán tövig egy 25-28as(35) a big berták ezt így hívják amcsiba a nőgyógyászok hosszabb is elfér(40).Szélességben 2,5cmaz alap 7.5széles re.A nők a 4cm élvezik,a 4,5kielégítő,a 4,5-5ös fele közel ideális,5,5-6ideális.
Nem beszélve a kutatásokról van akinek a méhnyak mögötti rész hosszabb mint a hüvelye(Az A pont méh orgazmus)a többit a fantáziátokra bízom.
Tényleg nem járt itt senki bioszra... Vannak nők, akiknek lentebb " mélyebben " van a méhük, így a méhszáj is... De pedig azt " bökdösi " már a " dorong " , nagyon nem kellemes. Sőt! Általában fáj. Emellet, egy szűkebb hüvelynek, a 4,5 már igen kezd nagy lenni. Nem arról volt szó, hogy a nagyobbat nem lehet befogadni. Hanem, hogy mi esik jól, mit szeretünk, nem !?
Akinek jól esik, csinálja csak 20 + al !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!