Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék segíteni a barátomnak? (Többi lent)
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt, én 19 ő 20 éves. Mindkettőnknek első kapcsolat (emiatt gúnyos megjegyzéseket nem szeretnék)
A lényeg, hogy én még nem érzem magam késznek, hogy lefeküdjünk, és őszig minimum nem is szeretnék, de ő már nagyon szeretne. Azért arra ügyelek, hogy ne legyen neki teljes megvonás, orális szex van. A probléma az, hogy ő nagyon sokat veri a farkát, azt állítja hogy naponta egyszer, nagyon maximum kétszer, de aztán bevallotta hogy általában háromszor, de én gyanítom hogy még többször... És azt mondja, hogy fáj már neki, amikor veri meg amikor együtt vagyunk, ha akarnám se tudnánk rendesen szexelni. Egy fiú barátom szertint, ha lefekszem vele, akkor pont hogy rosszabb lenne a helyzet...
A párom azt mondja azért csinálja, mert bent van a szobájában, és eszébe jutok én, hogy ott voltam még minden...
A kérdésem az lenne, hogy mivel tudnék neki segíteni, hogy legalább egy 2-3 naponta egyszeri verés szintre jusson el? Tudom, hogy ez a mostani állapot nem jó, nem egészséges, nagyon aggódom, úgy értem nincs is befolyásom felette :$
Ha van itt fiú, aki volt hasonló helyzetben, szívesen fogadom a válaszát, hogy egy barátnő mit tehet ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!