Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ha nagyobb a szexuális vágyam mint a barátomnak?
1 éve tart a kapcsolatunk de fele annyi szex is elég neki mint nekem. Illetve maga a szex sem olyan amire vágyok. Mivel lehet egy férfit rávenni a több szexre?
én 21 éves vagyok a barátom 22.
Hosszú távon rávenni nem feltétlenül fog menni. Minden embernek van egy igény szintje és ez ha egy kapcsolaton belül nagy mértékben eltér, akkor hosszú távon problémákhoz vezethet.
A legjobb amit tehetsz, ha tartós eredményt szeretnél elérni, hogy leülsz vele beszélgetni négy szem közt, és elmondod neki konkrétan, hogy mi a vágyad.
Semmivel . Szakits amíg még ilyen fiatal a kapcsolat 1 év az semmi. Én pasim oda tette magát az első években , aztán az 5. évben egy gyerekkel a közölte hogy O amúgy baromira nem akar ennyit és így szexelni és mostmár nagyon bele is fáradt ebbe. Eltelt újabb 3 év ez egy kínzás .
Ha az első években nincs ez a beetetes szakítok. Akik ennyire nem illenek össze szexuálisan ott nincs értelme a kapcsolatnak.
Velem is ez volt, illetve az exem nem akarta gyakran. 4 évet voltunk együtt, ebből 2 éven át szinte alig volt szex. Mindent bevetettem: rámásztam, szexi ruhát vettem fel, kiéheztettem (amiből az lett, hogy már én nem bírtam, ő 3 hét után is elvolt), semmi sem vált be. Neki ennyi kellett. Nekem viszont több, szóval szakítottam vele.
Te semmiképp se húzd eddig.
Semmit nem tehetsz ha ez általános és nem időszakos.
Ha megmondod neki hogy neked több kell akkor még kevesebbet fog produkálni.
Nekem is minden nap kell, szerencsére a párom is ilyen. De ha neki minden másnap kellene akkor sem esnék kétségbe, ez még gond. De ha én naponta szeretném és ő hetente akkor szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!