Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem teszem meg a barátomnak ezt akkor elhagy? Vagy
hagyjam el én Őt?
Figyelt kérdés
Én 18 éves nagyon kezdő vagyok ezen a téren.
A barátom 24 éves.
Már szexeltünk párszor és beszéltünk arról, hogy mit szeretne csinálni. Annyira nem mondott extrém dolgokat csak az anált ami nekem nem annyira fekszik.
Viszont én nagyon érzem magamon, hogy ügyetlen és kezdő vagyok. Félek, hogy elfog hagyni mert nem jó velem a szex. Szakítsak vele én vagy engedjem a popószexet?
Ha nem akarod akkor mond meg neki, hogy bocsi de ez téged nem vonz, nem szeretnéd, ha annyira fontos neki, akkor majd keres mást.
2019. jún. 24. 08:18
2/16 anonim válasza:
Ha nem akarod, nem vonz téged ez a dolog akkor ne menj bele, ha ezt a párod nem tudja elfogadni akkor nem szeret igazán
2019. jún. 24. 08:21
3/16 anonim válasza:
Nézd csak olyanba menj bele amir Te is szeretnél
Ki próbálni ki lehet De ha ennyire félsz tőle nem fogsz tudni el lazulni és fájni fog és még sérülhet is a végbeled.
De szerintem a srác azt hiszi h mivel kezdő vagy minden hülyeségbe bele tud vinni mert nincs tapasztalatod .
Ő meg lehet sose análozott Te meg egy jó alany vagy rá.
2019. jún. 24. 08:23
4/16 anonim válasza:
Egy párkapcsolat a szerelemről, bizalomról, kölcsönösségről szól. Amíg bármelyik nincs, addig csak dugópajtik vagytok, keress olyat aki segít neked, nem csak elvárásai vannak. A párod (aki tényleg az) nem fog olyat kérni sem tőled amiről tudja, hogy te nem akarod, nemhogy még el is hagyjon csak ezért...
2019. jún. 24. 08:24
5/16 anonim válasza:
Nem vagyok mai "kakas" volt egy pár kapcsolatom és énis volt hogy rákérdeztem a popóra de nagyon kevesen és kevés alkalommal engedték meg. Az talán érthető hogy vigyázni szeretnél a végbeledre értem én tudom hogy teljesen más érzés mint punciba de ezt el kellene fogadni.. Az meg hogy kezdő vagy, hagyd hogy az ösztönök vezessenek illetve ő is mondja hogy mit szeretne (nem a popóra gondolok) és az az igazi ha te is élvezed.. Én nem mondom hogy hagyd el de ne add fel könnyedén.. Én is béna voltam pedig pasi ként 22 évesen elveszteni a szüzességet na .. Amúgy meg nyilván rutinos lesz az ember de mindenki más, tegyük fel hiába lennék én veled és elvileg tapasztalt vagyok de minden ember más lehet hogy elsőre én sem tudnám hogy neked mi lenne a jó milyen mozdulat vagy milyen pozíció.. Egyszóval ne értékeld le magad mert senki nem úgy jön a világra hogy egy igazi"latin lover". Hajrá!!
2019. jún. 24. 08:24
6/16 anonim válasza:
Ha engeded a popót utána jön a szado-mazo vagy a 3-as szex,masik lannyal!
Legyen már tartasod,ne csicskulj be 1ilyen parasztnak!
2019. jún. 24. 08:29
7/16 anonim válasza:
Semmi értelme bele menned, ha nem akarod és félsz ettől. Azzal nem bizonyítod a szerelmed, hogy megteszel valamit, ami taszít és rossz neked. Mondjuk ő sem épp a szerelmét bizonyítja, ha olyat kér, ami tudja, hogy számodra nem elfogadható. Ha egyszer olyan partnered lesz, akivel eszedbe jut az anál és magadtól ki akarod próbálni, hajrá. De addig ne erőltesd. Nem az análtól lesz jó a szex két ember közt. 40/F
2019. jún. 24. 08:33
8/16 anonim válasza:
Bár én is popsirajongó vagyok, azt mondom, azt engedd meg neki, amit te is kívánsz.
Az ügyetlenséged gyakorlással fejlődik. Miben vagy ügyetlen?
Most ezért elhagyni... Rossz a kapcsolatotok?
29f
2019. jún. 24. 08:35
9/16 anonim válasza:
Hagyd el még most!
És miután már tudod hogy mitől lesz jó egy kapcsolat akkor kezdj bele egy másikba.
Ha ilyenért elhagy akkot hagyjon.Nrm vagy a tulajdona és nem ő dönti el mit fogsz és akarsz csinálni.Ha neked nem tetszik akkot nem csinálod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!