Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azt gyengeségnek gondolják, ha jobban szeretek nyalni, mint szopatni?
Úgy képzelem a nők tudat alatt valahol jobban vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik úgy dominánsak, hogy jól megszopatják őket (nem kell mélytorokra gondolni feltétlenül), aztán mennek a dugásra.
Tudom én élvezni a szopást, de annyira nem igénylem, inkább jól kinyalom a lányt, aztán mártom is magam belé, mert a dugás részt meg még jobban élvezem. A legtöbb lány nem is szop olyan jól, átlag 10-ből nagyon max. 3 aki jól tud és még azt látom hogy szeret is.
Én is jobban szeretek nyalni mint szopatni.
A barátnőmnek is többször felajánlottam már hogy viszonzás nélkül is kinyalom.
De ő ezt valamiért nem tartja helyesnek.
Így szinte mindig oda-vissza megy a dolog.
Viszont, kérdező!Szerintem te egy kicsit túlgondolod ezt az egészet.
Ha szeretsz nyalni, akkor nyalj!
Ne agyalj ilyeneken hogy vajon ezt gyengeségnek veszik-e.
Szerintem a legtöbb nő értékeli ezt.
Főleg ha tudsz is nyalni. ;)
Én semennyire nem vonzódnék olyanhoz, aki domináns, szopat, aztán dugna.
Nekem a nyalás alap, anélkül nem teszi belém, ez hót ziher. (Max ha nincs nyalás, akkor minimum kézzel csiklóorgazmus.)
Szopás akkor van, ha előtte kinyaltak. És mint írtam, szopás. Majd én tudom, csinálom, szoptatás szóba se jöhet, az én számat ne dugja senki, és a fejemet se fogják, mert abban a pillanatban hagytam abba.
Ku rva nagy hülyeség, hogy aláznod, vagy követelned kell ahhoz ne nézzenek gyengének.
Miért ilyen agymosott manapság mindenki...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!