Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják rólam azt sokan, hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok társasági ember, és nem is vagyok beszédes, kicsit visszahúzódó is vagyok. De attól még én is vágyom a szexre. És voltak kalandjaim is, szóval nem vagyok már szűz. De sokan miért gondolnak szűznek? Nem félek a lányoktól:)
Bár úgy érzem hogy barátnőm így nem valószínű hogy lesz, amit nagyon bánok:(
2019. ápr. 12. 19:10
1/4 anonim válasza:
Mert úgy viselkedsz vagy nézel ki, mint egy szűz. Nem hiszik, hogy igazi férfi lennél. Főleg, ha ilyen kis visszahúzódó fiúcska vagy.
2/4 anonim válasza:
Mert egy kis szerencsétlen fiúcskának látszol és lehet az is vagy.
3/4 anonim válasza:
És ha szűz lennél akkor értéktelenebb lennél vagy mi?
4/4 anonim válasza:
Mert visszahúzodó vagy és úgy viselkedsz mintha soha nem érintettl volna egy nőt sem meg.
Ne sajnáltasd magad h nem lesz barátnőd. Ezt előre nem tudhatod.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!