Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy a heterók "át tudnak változni" melegekké?
A kérdésben szerintem minden benne van.
Én, mint egy meleg srác nem igazán tudom, hogy miért gondolják sokan úgy, hogy a szexuális orientáció megváltoztatható, és lehet heteróból meleget csinálni. Egyszerűen ha valaki nem biszexuális, akkor nem tud lefeküdni a vele egyneműekkel. (És mindez fordítva is, hogy melegek nem tudnak ellentétes neműekkel lefeküdni.)
Szia
Sokan már attól le melegeznek valakit ha szereti saját magán az anális játékokat prosztata masszázst
De nem ettől lesz valaki meleg ..
A nemi identitásunk már a Fogantatásunkkor eldől..
25N/Bi
Szerintem ez azért (is) lehet, mert a szóban forgó emberek (egy része) úgy gondolja, hogy ha egy ember 20 évesen mondja el, hogy ő meleg, akkor az azért van, mert 20 éves koráig heteró volt, és egyik nap úgy kelt fel, hogy hopp, őt már csak a saját neme érdekli.
Legalábbis ez egy elmélet a sok közül. Szívesen meghallgatom azt is, hogy mások mit gondolnak erről.
"A nemi identitásunk már a Fogantatásunkkor eldől.."
Erre van valamilyen alátámasztó adatod, bizonyítékod?
Amit 4-est ír, az logikus, de feltételezi azt, hogy a nemi irányultság fix és nem változik.
Kérdezem a kérdezőt, mi bizonyítja, hogy a szexuális orientáció nem változik az ember életében? Van erre valami kutatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!