Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják sokan azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan azt, hogy a heterók "át tudnak változni" melegekké?

Figyelt kérdés

A kérdésben szerintem minden benne van.

Én, mint egy meleg srác nem igazán tudom, hogy miért gondolják sokan úgy, hogy a szexuális orientáció megváltoztatható, és lehet heteróból meleget csinálni. Egyszerűen ha valaki nem biszexuális, akkor nem tud lefeküdni a vele egyneműekkel. (És mindez fordítva is, hogy melegek nem tudnak ellentétes neműekkel lefeküdni.)

2019. máj. 16. 08:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sajnos nem vagyok kutató, ezért csak a nyers tapasztalatokra tudok hagyatkozni, valamint mások véleményére.

Te tudnál kapcsolatot kialakítani egy veled egyneművel/ellentétes neművel? (Ha biszex vagy a kérdés tárgytalan. ) Belém már szerelmes volt egy-két lány, szexelni is lett volna lehetőségem, de nem tettem, mert nem akartam. Ugyanígy, én is győzködhetem bármelyik heteró férfit, nem fognak hozzám vonzódni.

2019. máj. 18. 01:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm (F), aki először lányokkal kavart, aztán rájött, hogy a fiúkat szereti igazán. És azóta csak a pasijával van, a csajok már nem hozzák lázba. Akkor Ő homo vagy bi? (Azoknak akik szerint ez eleve elrendeltetett)
2019. nov. 7. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális orientáció az évek során megváltozhat.

A többség nyilván marad heteró élete végéig és a melegek, leszbik jó része is marad olyan, amilyen volt, de akad egy kissebb halmaz, amelynek változnak a preferenciáik.

2019. dec. 29. 15:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez így szerintem nem eldönthető... Én pl, heteronak tartom magam. Sosem vonzott a férfi test. Szerelmes sem tudnék lenni bele, sőt undorral tölt el, ha hozzá kellene érnem. De!!! Egy csajos shemale-lal bármikor bármit..... Na akkor ez mi?
2020. jan. 17. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki hiszi ezt?

Hetero F

2020. márc. 23. 22:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Amièrt sokan azt hiszik, hogy a melegekből heterót lehet nevelni.
2020. ápr. 10. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!