Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy a heterók "át tudnak változni" melegekké?
A kérdésben szerintem minden benne van.
Én, mint egy meleg srác nem igazán tudom, hogy miért gondolják sokan úgy, hogy a szexuális orientáció megváltoztatható, és lehet heteróból meleget csinálni. Egyszerűen ha valaki nem biszexuális, akkor nem tud lefeküdni a vele egyneműekkel. (És mindez fordítva is, hogy melegek nem tudnak ellentétes neműekkel lefeküdni.)
Sajnos nem vagyok kutató, ezért csak a nyers tapasztalatokra tudok hagyatkozni, valamint mások véleményére.
Te tudnál kapcsolatot kialakítani egy veled egyneművel/ellentétes neművel? (Ha biszex vagy a kérdés tárgytalan. ) Belém már szerelmes volt egy-két lány, szexelni is lett volna lehetőségem, de nem tettem, mert nem akartam. Ugyanígy, én is győzködhetem bármelyik heteró férfit, nem fognak hozzám vonzódni.
A szexuális orientáció az évek során megváltozhat.
A többség nyilván marad heteró élete végéig és a melegek, leszbik jó része is marad olyan, amilyen volt, de akad egy kissebb halmaz, amelynek változnak a preferenciáik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!