Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan pocakos vagyok?
Sokan mondták már azt nekem, hogy pocakom van, és most kicsit kétségbe vagyok esve. Valóban pocakos lennék?
Nem igazán tudom, mit kell ezalatt érteni, ezért kérném a segítségeteket. Itt egy kép rólam:
Fiúk, lányok válaszát egyaránt várom!
Sajnos nem kamu. Mármint jelenleg tényleg kiéhezett milf vagyok, mert dolgozik a párom és legalább 3 napja nem szexeltem. Nekem az már nagyon sok idő ám. Aztán felraksz ide egy ilyen képet, amin hasonlít a tested a pároméhoz és eszembe jut milyen soká lesz még mire hazajön és nekieshetek. Legalább hadd legeltessem már rajtad a szemem ha te váltottad ki ezt :)
Szóóóval hol van a alsónacis képeeem!!!
32/N
48-as válaszoló írta meg a tutit! Pacsi!
Ahh, kicsit sem sok 15 kg izom. De hogyha tényleg úgy gondolod hogy semmi izom nincsen rajtam, akkor nem tudom neked hol kezdődik az izmos, de nem is érdekel. Inkább távozz innen, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!