Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan pocakos vagyok?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már azt nekem, hogy pocakom van, és most kicsit kétségbe vagyok esve. Valóban pocakos lennék?
Nem igazán tudom, mit kell ezalatt érteni, ezért kérném a segítségeteket. Itt egy kép rólam:
Fiúk, lányok válaszát egyaránt várom!
2019. jún. 20. 13:36
31/50 anonim válasza:
Sajnos nem tudom megállapítani, mert túl sok rajtad a ruha és nem látszik eléggé az altested a fotón.
33/50 A kérdező kommentje:
Hogyha azt mondod rám, hogy én csontkollekció vagyok, akkor te még nem nagyon láttál csontkollekció kategóriájú embert, barátom.
2019. jún. 20. 17:48
34/50 anonim válasza:
Nuku ruha, teljes alakos póz. Akkor megmondom :D
35/50 A kérdező kommentje:
Sajnos olyat nem csinálhatok, de elnyerné a tetszésedet szerintem. ;)
2019. jún. 20. 17:50
36/50 anonim válasza:
Szerintem sem vagy pocakos, de igazuk van az utolsó válaszolóknak. Többet is mutathattál volna, mondjuk egy állókép formájában. (Persze nem kell levenned minden ruhát, ha nem szeretnéd [de mi szeretnénk!], csak már úgy is több látszódna.)
37/50 A kérdező kommentje:
Most kajak csupasz fotót szeretnétek? Mi az, ennyire felcsigáztalak titeket ezzel a félmeztelen képpel?
2019. jún. 20. 17:58
38/50 anonim válasza:
Micsoda kegyetlenség hogy nem teljesíted a kívánságunkat! Akkor nem is mondom meg hogy pocakos vagy-e :D Ha már nem akarsz ruha nélkülit, akkor egy alsónacis teljes alakost villanthatnál. Arc nélkül.
Megkönyörülhetnél, soká lesz még este míg láthatom a párom :D:D:D Legalább addig is retinapetting lenne.
39/50 anonim válasza:
Ha már így rákérdeztél, akkor a válasz IGEN! A képen látható minden csigázott fel többünket, szerintem.
40/50 anonim válasza:
37: Igen, felcsigázott szexéhes milfek vagyunk, akik csak este taliznak a párjukkal. Igazán könyörülhetnél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!