Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan pocakos vagyok?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már azt nekem, hogy pocakom van, és most kicsit kétségbe vagyok esve. Valóban pocakos lennék?
Nem igazán tudom, mit kell ezalatt érteni, ezért kérném a segítségeteket. Itt egy kép rólam:
Fiúk, lányok válaszát egyaránt várom!
2019. jún. 20. 13:36
21/50 anonim válasza:
Dehogy vagy pocakos. Aki ezt állította rólad, és esetleg férfi volt az csak féltékeny volt rád.
L
22/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép szavakat! :)
2019. jún. 20. 14:35
23/50 anonim válasza:
Nem pocakos vagy,hanem exhibicionista 😁😁 és mindemellett önbizalomhiányos...
24/50 A kérdező kommentje:
Hát, nem szoktam gyakran ilyet csinálni, szóval az első az nem stimmel. A második az lehetséges... köszi a válaszod!
2019. jún. 20. 14:36
26/50 anonim válasza:
Nem látni, mert direkt behúztad a hasad. Amúgy pocakos vagy:) Csak vicceltem!
27/50 A kérdező kommentje:
Jót nevettem.
2019. jún. 20. 15:18
28/50 anonim válasza:
szexi, egyáltalán nem pocakos! külön tetszenek a szőrös részletek!:DD
F
29/50 A kérdező kommentje:
Eltévedtél haver, ez itt a hetero részleg.
2019. jún. 20. 15:48
30/50 anonim válasza:
Nem jó szögből fotóztad; de nekem egyáltalán nem tűnik nagynak. Volt itt kép belinkelve; hogy egy csaj összehasonlította evés előtt; meg amikor telerakta a hasát. Ilyen előtte-utána fotót pakolt ki egyszer instagramra, ésm meglepő volt a különbség, de lehet, hogy rá is játszott picit, hogy esetleg kinyomta, de nemhiszem; vagy nem tudom. Amúgy pl tükörből szemből talán tudnál, és akkor pl jobban látszódhatna szerintem; de számomra ez egyáltalán nem tűnik nagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!